Başkan Tahir Büyükakın birlik ve beraberlik mesajı verdi

TAKİP ET

Darıca Erzurumlular Derneği’ne misafir olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Ülkemizin rahatını bozmak, kardeşler arasına nifak sokmak isteyenlere milletimizle beraber müsaade etmeyeceğiz” dedi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Darıca Erzurumlular Derneği Başkanı Yusuf Akpınar’ın ev sahipliğinde Dadaşlarla bir araya geldi. Başkan Büyükakın’a Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay, Meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan ve örgüt üyeleri eşlik etti.

Eyüboğlu Cami cemaatiyle de buluşan Başkan Büyükakın, “Büyükşehir Belediyesi olarak iki senelik süreçte Darıca’mıza 67 proje ile 421 Milyon TL’lik yatırım yaptık. Darıca ilçemize devam eden projelerimizle halkımızın beklediği hizmetleri Muzaffer Bey’le bir arada yaşama geçirmeye devam ediyoruz” dedi.

Pandemi dönemindeki çalışmalarına değinen Başkan Büyükakın, “Büyükşehir Belediyesi olarak bizde her gün bulunduğu gibi Pandemi döneminde de bunu yaptık. Kent çapında 330 Milyon TL’lik bir destek paketiyle hemşerilerimizin yanısıra olduk. Bugüne kadar vatandaşımıza karşı mahcubiyetimiz olmadı. İnşallah bundan sonra da olmayacak. Bütün kadrolarımızla bir arada durmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“MİLLETİMİZLE BİRLİKTE ŞAHİT OLUYORUZ”

Ülkemizin her vaktinden daha çok birlik ve beraberliğe gereksinim duyduğunu da dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Son zamanlarda ülkemiz üstünde oynanmak dilenen oyunları ve provokasyonları milletimizle bir arada tanık oluyoruz. Devletimizin bütün kurumları Cumhurbaşkanımızın önderliğinde bu oyunları tek tek bozuyor. Son vakitlerde yaşanan afetlerde devletimizin nasıl süratli bir şekilde aksiyon aldığını da hepimiz görüyoruz. Çok şükür bundan sonra devletimiz her yere ulaşabiliyor ve vatandaşını yalnız bırakmıyor” ifadelerini sarf etti.

Başkan Büyükakın, “Her birimiz kuvvetli yarınlar amacıyla çocuklarımızı ve gençlerimizi çok iyi bir insan olarak yetiştirmeliyiz. Bunun amacıyla Büyükşehir Belediyesi olarak biz de çok mühim çalışmaları yaşama geçiriyoruz. Fakat sivil toplum kuruluşlarının daha etkin olması gerekiyor. İnşallah başarı çıtasını daha da yukarılara hep bir arada çıkartacağız” diyerek sözlerini tamamladı.