Başkan Selahattin Gürkan'dan şenliğe katıldı!

TAKİP ET

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yakınca Mahallesi'nde uygulanan 3'üncü Yakınca Birlik ve Beraberlik Şenliği'ne katıldı.

Öz Yakıncalılar Derneği aracılığıyla organize edilen ve 3’üncüsü düzenlenen Yakınca Birlik ve Beraberlik Şenliği yapıldı. Yangın ve sel afetleri nedeniyle müziklerin iptal edildiği şenlikler kapsamında sünnet şöleniyle bir arada yöresel ürünlerinde yer aldığı faaliyete Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da katıldı.

Bir şehrin belleğinin çok mühim bulunduğunu kaydeden Malatya Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Gelişen dünyanın süratli süreci amacıylade insanların değerlerini de, geleneklerini de, göreneklerini de, inanç değerlerini de bazı durumlarda körelmeye uğratıyor. Bizler de şehr’ül-emin olarak Malatya’mızı mazisine layık istikbale hazırlamak amacıyla gece gündüz demeden bütün personelimizle yoğun bir çalışma amacıyladeyiz. Biz kendi durumumuzu düzelteceğiz. Orman yangınlarında bulunduğu gibi Büyükşehir Belediyesi olarak sel felaketine yardım amacıyla Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine iş makinesi ve ekiplerimizi gönderdik. Malatya Büyükşehir Belediyesi yalnızca Malatya’da değil bölgesinde ve üklesinde olan bütün problemlere araya girmek eden bir hale gelmiştir ” dedi. ( igfa )