BAŞKAN ÇOBAN MUHTARLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU

TAKİP ET

AFYONKARAHİSAR Belediye Başkanı Burhanettin Çoban mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Muhtarlar, Başkan Çoban'a önümüzdeki yerel seçimlerde yeniden Belediye Başkanı görmek istediklerini ifade ederek Başkan Çoban'ın yanında olduklarını söylediler.

MUHTARLAR’DAN BAŞKAN ÇOBAN’A HEP DESTEK, TAM DESTEK

 

BAŞKAN ÇOBAN MUHTARLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU

 

          Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, mahalle muhtarlarıyla Karayolları Parkı’nda kahvaltıda bir araya geldi.AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven,  İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Muhtar Dernek Başkanları, Belediye daire müdürleri ve çok sayıda mahalle muhtarının katıldığı programda mahalle muhtarları önümüzdeki yerel seçimlerde Burhanettin Çoban’ı tekrar Belediye Başkanı görmek istediklerini söylediler. 

 

“KARAYOLLARI PARKI’NDA KAPALI ÇOCUK OYUN ALANI”

 

       Programın açılış konuşmasını Belediye Başkanı Burhanettin Çoban yaptı. Muhtarlarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Başkan Çoban;  Karayolları Parkı ile ilgili bilgi verdi.  Yaklaşık 15 bin metrekare alan üzerine kurulu Karayolları Parkı’nın oluşturulmasında Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün büyük bir özen ve özveri gösterdiğini aktaran Başkan Çoban, özellikle hafta sonları ve hafta içi sabah ve akşam saatlerinde halkımızın yürüyüş ve spor yapmak için yoğun bir ilgi gösterdiğini söyledi. Karayolları Parkı’nda Afyonkarahisar’da ilk kez yaz kış kullanılabilen kapalı çocuk oyun alanı yaptıklarını ifade eden Başkan Çoban,  bir başka kapalı oyun alanını daha Veysel Eroğlu Parkı’nda da yapacaklarını söyledi. Başkan Çoban, tüm muhtarlara katılımlarından dolayı teşekkür etti.  

 

“MUHTARMARIMIZIN EMRİNE AMADEYİZ”

 

         AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ise muhtarlarla kahvaltıda bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür etti. İl Başkanlığı döneminde de muhtarlarla bir araya geldiğini hatırlatarak konuşmasını sürdüren Milletvekili İbrahim Yurdunuseven daima muhtarların emirlerine amade olduğunu söyledi. Yurdunuseven, 30 Mart seçimlerinin şimdiden hayırlara vesile olmasını diledi.

 

“TÜRKİYE’NİN UMUDU ERDOĞAN, AFYON’UN HİZMETKÂRI BURHANETTİN ÇOBAN”

 

        Afyon Muhtarlar Derneği Başkanı Mesut Koyun mahalle muhtarlarını bir araya getiren Başkan Çoban’a teşekkür etti. Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü olarak görev yapan Cem Kasapoğlu’na yeni görevinin hayırlı olmasını temenni eden Afyon Muhtarlar Derneği Başkanı Mesut Koyun, tüm muhtarlar adına başarılarının devamını diledi. Türkiye Muhtarlar Derneği Afyohkarahisar Şube Başkanı Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Mehmet Özkan ise konuşmasında ‘Türkiye’nin umudu Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar hizmetkârı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Mehmet Özkan” ifadelerine yer vererek okuduğu şehitlerimize ithafen okuduğu şiirle katılımcıları duygulandırdı.    

 

“BURHANETTİN ÇOBAN’I TEKRAR BELEDİYE BAŞKANI GÖRMEK İSTİYORUZ”

 

           Güvenevler Mahallesi Muhtarı Erdal Balıbey ise geride kalan 9 yıl içerisinde Afyonkarahisar’a yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Çoban teşekkür etti. Muhtarlar olarak önümüzdeki seçimlerde Burhanettin Çoban’ı tekrar Belediye Başkanı görmek istediklerini ifade eden Balıbey, Başkan Çoban’ın her zaman yanında olduklarını söyledi. Dünya Motokros Şampiyonası’nın ilimizde gerçekleştirilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Osmangazi Mahallesi Muhtarı Arif Zenger ise Afyonkarahisar’ı dünyaya duyuran tek Belediye Başkanı’nın Burhanettin Çoban olduğunu söyleyerek yolunun açık olmasını temenni etti.  Kocatepe Mahallesi Muhtarı Mehmet Sarıdere ise Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.  Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, muhtarlara Zafer Haftası nedeniyle hediyelerini verdiler.