BAŞKAN ÇOBAN'DAN ZAFER BAYRAMI MESAJI

TAKİP ET

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlandı.

                "30 Ağustos 1922, Milletimizin şanlı ordumuz ile birlikte yazdığı emsalsiz bir kahramanlık destanıdır. Bugün, bağımsızlık uğruna gösterdiğimiz azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 96. yılını coşkuyla kutluyoruz.

 

                Milletimiz bu zaferle, milli hâkimiyet, milli birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş; hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini tüm dünyaya kabul ettirmiştir.

                Asırlardır barış içerisinde yaşayan milletimiz, bugün dahi birlik ve beraberliğine içeriden ve dışarıdan zarar vermek isteyenlere karşı tek vücut olarak gerekli dersi vermeyi devam etmektedir. Her ne şartta olursa olsun birbirimize kenetlendiğimiz sürece, devletimiz milletiyle birlikte geleceğe umutla bakacak ve yoluna güvenle devam edecektir.   

                Tarihimizde bağımsızlık inancımızı, hür yaşama kararlılığımızı tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiğimiz 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yılında başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan savunması ve bağımsızlık uğrunda canını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygıyla anıyor, Milletimizin ve tüm Afyonkarahisarlı hemşehrimin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, saygılar sunuyorum.”