Avukat Umurhan Yapar hayatını kaybetti!

TAKİP ET

Denizli Haberleri - 26 yaşındaki Avukat Umurhan Yapar Denizli'de sabaha karşı evinde geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamı yitirdi.

Üniversitenin hukuk fakültesinden mezun olan 26 yaşındaki Umurhan Yapar, üniversitede eğitimini tamamladıktan sonra memleketi Denizli’ye geldi. Avukatlık diploöasını almak için staj yapan Yapar, avukatlık ruhsatı içinde Adalet Bakanlığı’na yaptığı başvurunun sonucunu bekliyordu.

Umurhan Yapar, bu sabah evinde kalp krizi geçirdi. Ailesi tarafından Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan genç avukat, doktorların hastanede yaptığı tüm müdahalelerine rağmen vefat etti. Yapar’ın vefatı Denizli Barosu’nu hüzne boğdu.

SEVENLERİ SOSYAL MEDYADAN ACILARINI PAYLAŞTI
Adnan Özer :
Biraz önce aldığım haber sonrası inanın ne diyeceğimi bilmiyorum Sözün bittiği yer. NAZİLLİ LİSESİ’nden sınıf arkadaşım, ATATÜRK Üniversitesi Ziraat Fakültesinde birlikte okuduğumuz Denizli İl Tarım Müdürlüğünde görev yapan Ziraat Mühendisi Dilek Yapar 'ın oğlu Avukat Umurhan YAPAR'ı kalp krizi nedeniyle kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine arkadaşlarına başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun inşallah sözleriyle duygularını paylaştı

Adanan Demirdöğer: Avukatlık ruhsatı beklerken hayatını kaybeden genç meslektaşım Umurhan Yapar'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim.
Meslektaşıma Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm avukat camiasına başsağlığı diliyorum.

Cumhur Turgut: Bebek yüzlüm. Öğretmenlik hayatımda saygısı, karakteri ve başarıları ile ayrı bir yer edinen sevgili öğrencim Umurhan YAPAR ın, genç avukat kardeşimin kalbine yenik düşerek vefaat ettiğini az önce derin bir üzüntü ile öğrendim. Allah ailene sabır versin kalbi güzel kardeşim.Rabbim cennetinde sevdikleri ve sevenleri ile buluştursun inşaallah seni. Hakkımız helaldir...sözleriyle acısını paylaştı

avukat umurhan yapar denizli haberleri