Av. Hakan Şeref Olgun: Mitingde dev bir yumruktuk

TAKİP ET

"IYI Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Hakan Şeref Olgun, Millet İttifakı'nın liderleriyle yapılan mitingde halkın umudunu ve coşkusunu yükseltti."

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Av. Hakan Şeref Olgun, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun Afyonkarahisar mitingine katılarak yaptığı açıklamada, halkın umudunu ve coşkusunu bir kez daha gözler önüne serdi. Kılıçdaroğlu, satılan yatırımların geri kazanılması için adımlar atacaklarını vurgularken, Uysal çıkar şebekesi olmayan bir iktidar beklentisinden bahsetti ve Karamollaoğlu da sanayi ve tarımdaki yasakların kaldırılması konusunda istek ve planlarını paylaştı.

Olgun, İYİ Parti teşkilatıyla birlikte CHP Afyonkarahisar mitinginde sahne aldıklarını ve Millet İttifakı liderlerinin Afyonkarahisar'a yeniden kazandırılacaklarını umduğunu belirtti. Olgun, bu seçimin hepimize iyi geleceğine inandığını ifade etti.