"Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar hayatını kaybetti"

TAKİP ET

Türk televizyon tarihinin en unutulmaz karakterlerinden biri olan Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Süleyman Efendi rolü ile izleyicilerin kalbinde taht kuran usta oyuncu Rana Cabbar'dan üzücü haber geldi. Cabbar, bir süre önce rahatsızlanarak yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Ancak Cabbar, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

78 yaşındaki Cabbar'ın hayatını kaybettiği haberini duyuran ajans Sökmen Menajerlik oldu. Ajans, Cabbar'ın ölümü ile ilgili olarak "Değerli oyuncumuz Rana Cabbar'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz" şeklinde bir açıklama yaptı.

Aşk-ı Memnu dizisi, 2008 yılında yayınlanarak kısa sürede büyük bir hayran kitlesi edindi. Rana Cabbar'ın canlandırdığı Süleyman Efendi karakteri, dizi boyunca izleyiciler tarafından en sevilen karakterler arasında yer aldı. Cabbar, dizideki performansıyla tüm Türkiye tarafından tanınan bir oyuncu haline geldi.

Uzun yıllardır Türk sinema ve televizyon dünyasında yer alan Rana Cabbar, oyunculuğu ile her zaman takdir toplamıştı. Başarılı oyuncu, Türkiye'deki tiyatrolarda ve çeşitli film projelerinde de yer almıştı. Cabbar, oyunculuk kariyeri boyunca birçok ödüle de layık görülmüştü.

Türk televizyon ve sinema dünyasının başarılı isimlerinden biri olan Rana Cabbar'ın ölümü, sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Cabbar'ın Aşk-ı Memnu dizisi ile hafızalara kazınan performansı, izleyiciler tarafından daima takdirle anılacak.

rana cabbar rana cabbar filmleri ve tv dizileri rana cabbar nereli rana cabbar öldü mü rana cabbar son hali