Apple'ın Yeni Telefonları iPhone 15 Serisi Türkiye Fiyatları Açıklandı

TAKİP ET

Apple, merakla beklenen iPhone 15 serisinin tanıtımını gerçekleştirdi. Yeni seride dikkat çeken yüksek teknik özelliklerle birlikte Türkiye fiyatları da belli oldu. Dev teknoloji şirketi, yeni telefonları Apple Türkiye internet sitesinde ön siparişe sundu.

iPhone 15 serisi, markanın Türkiye sitesine eklenen bilgilere göre 49 bin 999 TL başlangıç fiyatına sahip oldu. Strong>H2 Teknoloji devinin yeni akıllı telefonlarından olan iPhone 15 Pro modelinin fiyatı ise 64 bin 999 TL olarak belirlenirken, iPhone 15 Pro Max'in fiyatının 76 bin 999 TL olacağı belirtildi.

Ayrıca, yeni iPhone 15 Plus modelinin fiyatı da 56 bin 999 TL olarak belirlendi ve satışa sunuldu. Tüm bu yeni iPhone modellerinin bazı versiyonları titanyum kasaya sahip olacak.

İçinde yaşadığımız teknoloji çağında her yıl büyük bir heyecanla beklenen iPhone lansmanı bu senede teknoloji tutkunlarını sevindirdi. Fiyatlandırma politikası ve sunulan yeni özellikleriyle merak konusu olan iPhone 15'in Türkiye'deki ön sipariş sürecinin 22 Eylül'de başlayacağı açıklandı.

Teknoloji devi Apple, bu yılki iPhone lansmanında dikkat çeken yeni özelliklere ve gelişmiş teknik detaylara odaklanarak, kullanıcılarının beklentilerine yüksek seviyede karşılık verdi. Yüksek fiyatlarına rağmen, kullanıcılarına sunduğu farklı deneyim ile Apple'ın yeni iPhone'ları teknoloji severler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Tanıtımı dünyanın dört bir yanında büyük bir heyecanla beklenen iPhone 15'in Türkiye'deki ön sipariş tarihlerine dair Türkiye Apple sitesi üzerinden yapılan duyuruda tarih olarak 22 Eylül belirtildi

iphone 15 serisi iphone 15 serisi tanıtım iphone 15 serisi fiyat iphone 15 serisi ne zaman çıkacak iphone 15 serisi özellikleri