Antalya'da deprem!

TAKİP ET

Antalya son dakika! AFAD, Antalya - Gazipaşa açıklarında 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem Antalya ve çevre illerde de hissedildi.

AFAD, saat 15.44'te Antalya'nın Gazipaşa ilçesi açıklarında 5.2 büyüklüğünde, 77.58 kilometre derinlikte bir depremin meydana geldiğini duyurdu. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 5.5 olarak açıkladı.

ANTALYA DEPREMİ ÇEVRE İLLERDE DE HİSSEDİLDİ
Deprem Antalya başta olmak üzere Muğla, Mersin, Isparta, Adana ve birçok çevre ilde hissedildi.

ANTALYA VALİSİ AÇIKLADI : OLUMSUZ BİR DURUM YOK
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, yaptığı açıklamada, Antalya Gazipaşa İlçesi açıklarında saat 15.44'de meydana gelen 5.2 şiddetindeki depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bizlere gelen ilk bilgilere göre olumsuz bir durum yoktur. Evlerinin önüne çıkmak isterlerse müsaade ediyoruz ifadelerine yer verdi. 

ANTALYA BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN BÖCEK : İHBAR GELMEDİ 
Koronavirüs tedavisine evinde devam edilen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, depremle ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı. Antalya açıklarında meydana gelen depremde can ve mal kaybı konusunda hiçbir ihbar gelmediğini belirtiyor, tüm ekiplerimizin teyakkuzda olduğu bilgisiyle hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

antalya deprem antalya deprem 2020 antalya deprem kandilli antalya deprem 5 aralık 2020 antalya deprem haritası