Anavatan partisi bursa

TAKİP ET

Anavatan Partisi Bursa İl Başkanlığı görevine Mustafa Muzaffer Nişancı getirildi.

Anavatan partisi bursa bursa da yeni bir devrin başlamasıyla anavatan partisi bursa olarak kalkındırma çalışmaları başlamasıyla uzun zamandır bir il başkanı olmasına rağmen hiçbir çalışma yapılmaması doğrultusunda il başkanının ivedilikle değiştirilmesine karar verilmiş olup sayın Mustafa muzaffer nişancı bu göreve uygun görülmüş ve ataması genel merkezden oy çokluğuyla yapılıp anavatan partisi bursa il başkanı olmaya hak kazanmıştır. hemen hummalı bir şekilde organize ekip çalışması planlaması sayesinde Bursa daki on yedi  ilçenin altısını tamamlayarak il kongresini yapmaya hak kazanmış olup tüm ilçe kongrelerini büyük bir başarıyla tamamlayıp il kongresini yapıp Anavatan partisi Bursa il başkanı Mustafa Muzaffer NİŞANCI olmaya hak kazanmıştır .

Katılmış olduğu bir tv programında  Bursa anavatan partisi il başkanı Mustafa Muzaffer NİŞANCI Bursa da uzun yıllardan beri faaliyet göstermeyen anavatan partisi için geçmişten gelen büyük bir sempatinin olduğunu ve bu doğrultuda insanların halen anavatan patisini desteklediğini gördü bu durumda anavatan partisi bursa başkanı Mustafa Muzaffer NİŞANCI için Bursa da büyük başarılara ulaşacağını göstermekte. Yıllar evvel rahmetli Turgut ÖZAL tarafından kurulmuş olan anavatan partisinin Türkiye Cumhuriyeti’nin sekizinci cumhurbaşkanı olan Turgut Özal, liberal ve muhafazakâr eğilimleri olan bir bürokrat ve siyasetçi olarak tanınmıştır.

O yıllarda yapılan çalışmalar günümüzde halen konuşulmakta göçmenlerin sayın Turgut Özal a karşı olan sevgileri ve minnetkarlıkları devam etmekte. Özellikle Bursa çoğunluğu olan bu kesim dedelerinden ve aile büyüklerinden dolayı minnetkardır. Bursa anavatan partisi il başkanı Mustafa Muzaffer NİŞANCI çalışmalarını bu kısım üzerinden ve diğer yaklaşımı güzel halkın sayesinde çalışmalarını hız kesmeden devam edip önümüzdeki seçimler için Bursa olarak iyi bir oy kitlesine ulaşmayı hedefliyor ve bunu da biliyor ki dürüst ve çalışkan tavırları ile başaracak. Önümüzdeki seçimler için genç kesim olan z kuşağına hitap edebilinmesi için de çok hummalı bir biçimde çalışan anavatan partisi Bursa il başkanı Mustafa Muzaffer NİŞANCI genlerimize hitap edecek fikirler araştırmakta zira bilindiği üzere oy kitlesinin büyük oranını gençlerden oluşmakta bu gençlerin güvenini kazanmak ve bu güveni boşa çıkarmamak için anavatan genel başkanımız sayın :  İbrahim ÇELEBİ ile birlikte hareket eden anavatan partisi Bursa il başkanı Mustafa Muzaffer NİŞANCI Bursa ilinde halkın kendine büyük güveni sayesinde başarıya ulaşacaklarına inanmaktadır.

Anavatan partisinin kuruluşunun 39. Yıllında yapılan davette önümüzdeki seçimler için önerilerde bulunan anavatan partisi Bursa il başkanı Mustafa Muzaffer NİŞANCI seçimler için Bursa halkının büyük önem taşıdığına değindi. . Önümüzdeki  günlerde bursa daki kurum ve kuruluşlara yapacağı tanışma ziyaretlerini de gerçekleştirmeyi  planlayan il başkanımız Mustafa muzaffer nişancı anavatan partisi bursa teşkilatı olarak daha neler yapılabilir onun için geniş araştırmalar yapıyor. Herkes bilmekte ki yeşil bursa dağlarıyla, ovalarıyla, deniziyle ve tüm turistlik yerleriyle çok özel bir ildir.

Evliyalar şehri olarak ta bilinen bursa da onlarca önemli  kişilerinde türbe ve kabirleri bulunmakta ki buna  sanat dünyasının önemli isimlerinden biri olan müzeyyen Senar ve zeki müren de dahil , bu tarihi yerler her gün yaz kış demeden on binlerce ziyaretçiyi ağılıyor. İş sektörünün kalbi olan otomativ ve tekstil  fabrikalarının da büyük bir bölümünün bursa da olması da her ne kadar son yıllarda göç olayının ardın kalabalık şehirler arasında adı yer alsa da bursamız çok güzel ve insanları sıcak bir ilimizdir. Tarım ve hayvancılıkta da büyük önem taşıyan bursa da son zamanlarda şehirden köylerine geri dönen halkımız ile karşılaşıyoruz yıllarca çiftçilik veya hayvancılık yapmış bir tabi ki şehir hayatına koşuşturmasına ve iş hayatına ayak uydurması epeyce zor  ama köylü milletin efendisidir lafını da unutmamak lazım ve onlara gerçekten hak ettikleri değeri vermek lazım.

Anavatan partisi bursa belirtirki Aslında herkesin köyünde tüm imkanlar sağlansa inanın bu göçlerin hiç biri yaşanmaz ve insanlarda bu zorlukları yaşamazlar. En büyük sorunları okul ve sağlık ocağı olmakla beraber birde buna yaptıkları işlerin yani emeklerinin karşılığını alamama ekleniyor tabi ki kimse söyleyemez köy hayatının kolay olduğunu ekimi, biçimi, hasat zamanı gibi bin bir zorluğu var .