Ali Özkaya: Bin Yıl Sürecekti, 4 Yıl Sürdü

TAKİP ET

AK PARTİ Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyon Başkan Vekili Ali Özkaya, 28 Şubat Postmodern Darbesinin senedönümü bundan dolayı bir mesaj yayınladı. 

Bin sene devam etmesi hayal edilen 28 Şubat’ın yalnızca 3 sene sürebildiğine değinen Milletvekili Özkaya, “Millet isteğini hiçe sayarak, medya, asker, siyasiler ve bir küme stk ların öncülüğünde, Milletimizin helal oylarıyla iktidara gelmiş merhum Erbakan Hocamız Başbakanlığı’nda kurulan REFAHYOL hükümeti iktidardan uzaklaştırılarak, partimiz refah partisi kapatıldı. Demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçen, ve mucidlerinin demokrasiye balans ayarı veriyoruz diyerek, gerçekleştirdiği postmodern vuruş bin sene değil 3 sene sürebildi” dedi. Millet isteğinin yok sasenedığı süreçte, milyonlarca muhafazakar insanın fişlenerek kamudan uzaklaştırıldığının ve bir çok insanlık dışı zulmün yasalara aykırı bir şekilde yaşama geçirildiğini anımsatan Özkaya, “Türkiye’nin en çok oy alarak seçimlerde birinci çıkan partisi Refah Partisi hukuka ve anayasaya aykırı bir şekilde kapatıldı” dedi.

“Erbakan; Geleceğe Işık Tutarak bugünleri işaret etti”
Özkaya “Merhum Başbakanımız ve Hocamız Necmeddin Erbakan, tarihi bir belirleme yaparak, “Bu alınmış olan karar, tarihin akışı içinde kolay bir noktadır. Böyle bir kararın yürürlüğe girmesiyle Türkiye'de halkımızın şaşırtıcı bir bölümünün partisi olan Refah Partisi ve onun davası, bu kararlardan zerre kadar etkilenmez. Bu kararlardan bir tek netice çıkar, o da refah inancının tek başına iktidarı. Bu vakanın arkasından Refah Partisi davasının, camiasının çok daha büyüyüp gelişeceği mutlaka açıktır.” sözleriyle  geleceğe ışık tutmuştur. 28 Şubat’tan yalnızca 4 sene sonra AK Partimiz büyük bir halk desteği ile Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde iktidara gelmiştir. Milletimiz, 28 Şubat’ın mimarlarına en güzel yanıtı gene sandıkta en güzel şekilde vermiştir. Allah’a şükrediyorum ki o devre o sıkıntıları yaşan birisi olarak, bu vuruşcilerden hesap sorma ortamını gene Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın özcülüğünde AK Parti oluşturmuştur” dedi. 
“Ektiğiniz tohumlar filizlendi ve çiçek verdi”

Her türlü vuruşnin karşısında olduklarını kaydeden Milletvekili Özkaya, “Her kimden ne şarta ve nasıl gelirse gelsin, her türlü vuruşnin karşısındayız. Darbeler ülkemizin resmen kanayan yarası durumunu almışken, 15 Temmuz’da gene bir küme haşhaşinin fetö terörist başından aldığı talimatla giriştiği vuruş, Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla milletimiz doğrulusunda durdurulmuş ve ülkemizde vuruşler tarihe karışmıştır. Elhamdülillah bugün 28 Şubat’ta iktidardan uzaklaştırılan Milli Görüş inancı Türkiye’de iktidarının 20’seneını geçiriyor. Zannediyorum bu da en güzel cevaptır” dedi. Milletvekili Özkaya son olarak, 27 Şubat 2011 tarihinde ebediyete irtihal eden Milli Görüş Lideri Necmeddin Erbakan’ı rAhmetle anarak, “Merhum Hocamızı hasret ve rAhmetle anıyorum ve diyorum ki hocam ektiğimiz tohumlar filizlendi ve çiçek verdi, hayal ettiklerinizi yaşama geçirdi”