AKDAĞ TABİAT PARKINDA MUHTEŞEM DOĞA İLE BULUŞALIM

TAKİP ET

ŞEHRİN GÜRÜLTÜSÜNDEN UZAKLAŞMAK İSTEYENLER

Bölge Müdürlüğümüze Bağlı Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesi sınırları içerisinde bulunan ve bir kısmı Hocalar ve Kızılören ilçelerine taşan Akdağ eteklerindeki Koca yayla, ortalama 1.600 m. Akdağ’ın zirvesi ise 2.500 m. yüksekliktedir.  Akdağ Tabiat Parkı, alternatif Doğa turizmi açısından önemli bir potansiyele sahiptir.

 

Orman Köşklerimiz Misafirlerini bekliyor.

 

Bölge Müdürümüz Nevzat ALĞAN “Akdağ Tabiat Parkı, içerisinde bulunan Kızıl Geyikler, Yılkı Atları, Tokalı Kanyonu, Koca Yaylası Akdağ Göleti, memba suyu kalitesindeki suları ile enerjisini güneş panellerinden karşılayan Orman Köşkleri ile Doğa tutkunlarını bekliyor. Şehrin Gürültüsünden ve stresinden biraz olsun uzak kalmak isteyenleri bol oksijen alıp, tabiat güzellikleri ile gözlerini dinlendirmek isteyenleri Akdağ Tabiat Parkına davet ediyoruz. Akdağ Tabiat Parkı Orman Köşkleri Konaklama sezonu açıldı. Rezervasyon ve bilgi almak isteyen vatandaşların 0272 512 00 70 ve 0530 3332752 numaralı telefonlardan bilgi alabileceğini  ” söyledi.

        

         Doğa sevenlere, doğayla başbaşa kalmak isteyen her yaş grubu insana hizmet edecek etkinliklerin yapılabileceği Akdağ Tabiat Parkında, keşfedilmeyi bekleyen pek çok yer vardır. Tahmini 20 km. uzunluğunda olan Tokalı kanyon ve kanyondan Çivril gölüne dökülen Akçay ve Akdağ Göleti görülmeye değerdir.