Ak Parti'nin Afyonkarahisar Milletvekili adayları açıklandı

TAKİP ET

Ak Parti, 2023 genel seçimleri için Afyonkarahisar Milletvekili adaylarını açıkladı. Adaylar, parti binasında yapılan törenle kamuoyuna duyuruldu.

Törende konuşan Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan ULUÇAY, partilerinin seçimlere hazır olduğunu ve milletin teveccühüne layık olmak için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Adayların tanıtımına geçmeden önce, Uluçay, parti olarak Afyonkarahisar'ın sorunlarını çözmek için ellerinden geleni yapacaklarını ve Afyonkarahisar'ın kalkınması ve gelişmesi için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.

14 Mayıs'ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği genel seçimi için Yüksek Seçim Kurulu tarafından 18 Mart'ta başlayan takvim bugün itibariyle milletvekili adaylarının açıklanması ile devam ediyor. Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarda aday adaylığı süreci boyunca partimize başvurarak bu davaya kendini adadığını gösteren ve bizlerin yanında olan 44 aday adayının her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Bu başvurular bundan sonraki seçimlerde asla göz ardı edilmeyecek, yapılacak değerlendirmelerde de masada bir not olarak önümüzde olacaktır. Bugün geldiğimiz noktada Genel Merkezimizin aldığı karar üzere yaptığımız yoğun istişare trafiği, kamuoyu yoklamaları ve temayül başta olmak üzere ortaya çıkan neticeleri değerlendirerek Genel Merkezimizin takdirleri ile 6 adayımız şu şekildedir;

Ak Parti'nin Afyonkarahisar Milletvekili adayları açıklandı. Adaylar şu şekildedir:

1 Ali Özkaya 
2 İbrahim Yurdunuseven 
3 Hasan Arslan 
4 Ferda Ertürk 
5 Hakkı Öztürk 
6 Ethem Karahan 

Ben AK Parti Afyonkarahisar il başkanı olarak bundan önce görev yapmış değerli bakanımız milletvekilimiz Veysel Eroğlu'na bundan önce ve bundan sonra yapacağı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Afyonkarahisar ve Türkiye'de büyük emekleri olan bakanımızın daha üst düzey görevlerde yer alacağını, aziz milletimize bağlılığını ve buna bağlı olarak hizmet vazifesini  sürdüreceği biliyor ve inanıyoruz. Bundan sonra aday adayı olan 44 dava arkadaşımız adaylarımızla birlikte nefsini kenara bırakarak sahada 14 Mayıs zaferinin gecesine kadar çalışacak ve bu davaya olan bağlılığını gösterecektir. Ben adaylarımızın şehrimize ve aziz milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor şimdiden 14 Mayıs zaferimizi tebrik ediyorum. 

Bundan önce olduğu gibi bu seçimde zafere odaklanarak girilmedik ev çalınmadık kapı bırakmayacağız. İlk günkü aşkla gönüllere sefer düzenleyecek ve 14 Mayıs'ı zafer ile taçlandıracağız. 

Türkiye Yüzyılı'nı da el ele, gönül gönüle beraber başaracağız. Samimiyet, istikrar ve güven ile aydınlık bir geleceğe birlikte yürüyeceğiz. 

Vatandaşlarımızın sandık başına gidip oyunu kullanacakken bunun bir beka meselesi olduğunu bilerek kullanmalarını istiyor ve arzu ediyorum. Çünkü millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayının bugün sadece doğudaki iller için oy almak uğruna yerel yönetimlere özerklik vaadi ve buna bağlı olarak da bağımsız bir Kürdistan hayali kuranların değirmenine su taşıyan açıklaması ülkeyi bölünüp parçalanmaya giden bir sürece sokmaktan başka bir şey değildir. Bununla birlikte, elinde on binlerce şehidimizin kanını taşıyan bölücübaşı Apo'nun özgürlüğünün vaadi de muhalefetin sıkışmışlığını, çaresizliğini ve oy uğruna ülkeyi nasıl peşkeş çekebileceğini sergilemektedir. 
Merhum Necip Fazıl'ın dediği gibi "Bugün bizdeki muhalefet, iktidarı düşürme şartıyla vatanı düşürmeye bile razıdır." 

Seçimlerin kazasız belasız bir şekilde yaşanmasını, kimsenin burnu bile kanamadan tamamlanmasını arzu ediyor şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Ak Parti Afyon haber Afyon Ak Parti adayları Afyon Ak parti milletvekili adayları Afyon haberleri Afyon siyaset