Ak Parti Milletvekili Ali Özkaya İscehisar'ı Ziyaret Etti

TAKİP ET

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya İscehisar'ı Ziyaret Etti ve Çalışmalar Hakkında İstişareler Yapıldı

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, İscehisar'ı ziyaret ederek Seçim Koordinasyon Merkezi'nde Belediye Başkanı Ahmet ŞAHİN, Ak Parti İscehisar İlçe Başkanı Metin Balaban, Milliyetçi Hareket Partisi Avni Azgın, Kadın Kolları Başkanı Dudu Sultan Buyruk, İl Genel Meclis Üyesi Murat Dikmen ve teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıda 14 Mayıs'a giden yolda yapılacak olan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunuldu.

Ali Özkaya, ilçede gerçekleştirilen toplantıda yerel seçimler ve ilçenin ihtiyaçları hakkında görüş alışverişinde bulunarak, seçim sürecindeki çalışmaları ele aldı. İstişare toplantısında, seçim stratejileri, kampanya faaliyetleri ve hedeflenen projeler üzerinde detaylı olarak konuşuldu.

Toplantıya katılan tüm katılımcılar, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaların sürdürülmesi ve hedeflenen başarıya ulaşılması konusunda kararlılıklarını dile getirdi. Özkaya, İscehisar'ın gelişimi ve ilçe halkının refahı için el ele vererek çalışmaların yoğunlaştırılacağını vurguladı.

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya'nın İscehisar ziyareti, seçim sürecindeki önemli adımlardan biri olarak değerlendiriliyor. Toplantıda yapılan istişareler, seçim kampanyasının daha etkin ve başarılı bir şekilde yürütülmesine katkı sağlayacak önemli stratejilerin belirlenmesine yardımcı olacak

Haber: Afyon Kent Haber