AK Parti Erenler Mahalle Mitingi: Erenler'den Güçlü Destek

TAKİP ET

AK Parti Afyonkarahisar teşkilatı, mahalle mitinglerini Erenler mahallesinde tamamlayarak yoğun katılımla gerçekleştirilen etkinliğe katıldı

AK Parti Afyonkarahisar teşkilatı, mahalle mitinglerini Erenler mahallesinde tamamlayarak yoğun katılımla gerçekleştirilen etkinliğe AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, milletvekilleri Veysel Eroğlu, milletvekili adayları Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, Ferda Ertürk, Ethem Karahan, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve birçok vatandaş katıldı.

İlginç Anılar ve Güçlü İkna Çağrısı

Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, konuşmasında Erenler'in yoğun ilgisi ve coşkusuna vurgu yaparak, "Erenler, sürekli AK Parti'ye en güzel desteği veren mahallelerimizden bir tanesi. Ama bugün bir başka görüyorum. Sanki 14 Mayıs'ta en güzel desteği bize Erenler verecek. Birinci olmaya hazır mıyız?" dedi.

İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ise seçimlerin bir kazası veya telafisinin olmadığını belirterek, "14 Mayıs seçiminin bir kazası, bir telafisi asla yok. Sıkılmadık el bırakmamanızı, alınmadık gönül bırakmamanızı özellikle istirham ediyorum. Keşke dememek için, inşallah 14 Mayıs'a kadar buradaki vatandaşlarımızdan ikişer kişiyi ikna etmelerini istiyorum. Erenler, Afyonkarahisar tarihinde en yüksek oy oranıyla tarih yazacak diyorum." şeklinde konuştu.

Hedefler ve Tehditler

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, gerçekleştirdikleri projelerle ilgili bilgiler verirken, "Erenler'e buradan hem öğrencilerimizi, hem Erenlerli vatandaşlarımızı hem Karşıyaka'daki vatandaşlarımızı çarşıya taşıyacağız. Ali Çetinkaya Garı'na. Oradan Başkanımız, Başkanımız bir müjde daha verdi sizlere. Ben de Ali Çetinkaya Garı'ndan çarşıya Zafer Meydanı'na ücretsiz taşıyacağım dedi. Orada bir temsili tören yaptık. Maalesef bunu kirli siyasete alet ettiler." dedi.

Milliyetçilik ve Beka Meselesi

Milletvekili Veysel Eroğlu, seçimlerin ülkenin beka meselesi olduğunu vurgulayarak, "Eğer bu hedeflerimizi gerçekleştirmek istiyorsak her şey Pazar gününe bağlı. Pazar günü mutlaka oyumuzu kullanacağız." şeklinde konuştu.

Milletvekili adayı Hasan Arslan, Cumhur İttifakı'nın milliyetçilik zemininde birleşmesi gerektiğini ve bu seçimin özel bir anlam taşıdığını ifade ederken, Millet İttifakı'nın ülkeyi bölme amacına dikkat çekti.