AK Parti Belediye Başkan Adayı Uluçay, Kreş Projesiyle Anne Babaları Sevindirecek

TAKİP ET

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, özellikle çalışan anneleri sevindirecek bir müjdeyi hemşehrileriyle paylaştı. Organize Sanayi Bölgesine yapılacak kreş projesini duyuran Uluçay, "Projemiz geleceğimizin teminatları çocuklarımıza, anne ve babalarına hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Uluçay, açıklamasında çalışan annelerin evlatlarını güvenilir bir ortamda eğitim görmesiyle birlikte yaşam kalitelerini güçlendirip hayatlarını kolaylaştıracaklarını vurguladı. "Hanım kardeşlerimizin en önemli önceliği evlatları. Bu noktada hem iş hayatlarında aktif olup hem de çocuklarına gerekli ilgiyi göstermek isteyen hanım kardeşlerimiz için Organize Sanayi Bölgesine kreş yapacağız" diyen Uluçay, bu sayede hem annelerin hem de babaların çocukları için endişelenmeden Afyonkarahisar Belediyesi güvencesiyle hayatlarına devam edebileceklerini belirtti.

Yeni yapılacak kreşin, çalışan anne babalara güven sağlayacağını ve geleceğin teminatı olan çocukların daha iyi bir eğitim almalarına katkı sağlayacağını ifade eden Uluçay, projenin hem çocuklara hem de anne babalara hayırlı olmasını diledi. Bu müjdeli haber, Afyonkarahisarlı anne babalar arasında büyük memnuniyetle karşılandı.