AK Parti Afyonkarahisar'da seçim hazırlıklarını sürdürüyor

TAKİP ET

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı milletvekili aday adayları, 2023 seçimleri için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

İlçe ilçe, belde belde, köy köyü ziyaret eden aday adayları, vatandaşlarla buluşarak onların talep ve sorunlarını dinliyor, projelerini anlatıyor ve destek istiyor.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, yaptığı açıklamada 2023 seçimlerinin önemine dikkat çekti. Uluçay, "2023 Türkiye yüzyılının başlayacağı bir dönemdir. 2023 şahlanış dönemidir. 2023 geçtiğimiz 15 seçimden zaferle çıkan AK Parti'nin yeni bir zaferinin adıdır" dedi.

Bu önemli dönemde, AK Parti'nin milletvekili aday adayları da sahada yoğun bir çalışma temposuyla seçmenlere ulaşmaya çalışıyor. Hem gönül almak, hem de Türkiye'nin 2023 vizyonunu vatandaşlara anlatmak için ilçe ilçe, belde belde, köy köyü ziyaretler gerçekleştiriyorlar.

Aday adayları, AK Parti'nin hükümetin projeleriyle birlikte vatandaşların taleplerine de kulak vererek hazırladığı seçim beyannamelerini vatandaşlara anlatıyorlar. Sağlık, eğitim, tarım, sanayi, ulaşım, turizm gibi birçok konuda projeler sunan aday adayları, vatandaşların desteğini kazanmaya çalışıyorlar.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, bu çalışmaların önemine dikkat çekerek, "Bu hafta sonunu listeler açıklandıktan sonra aynı şevk ve heyecanla Afyonkarahisar'ın dört bir yanında çalışarak bu listelerin arkasında durmaktır. Vatandaşlarımıza göstermiş oldukları teveccühlerden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

ak parti afyon il başkanlığı Ak parti afyonkarahisar valiliği Afyon haber milletvekili aday adayları