AK Parti Adayı Uluçay, Ataköy ve Kışlacık Mahallelerinde Yoğun İlgi Gördü

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Ataköy ve Kışlacık mahallelerinde düzenlenen iftar programında halkla buluştu. Mahalle sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte Uluçay, milliyetçilik ve siyasi duruşuna vurgu yaparak, "Milliyetçi hemşehrilerimiz, DEM Parti ile kol kola girenlere oy vermez" dedi.

Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen iftar programında konuşan Uluçay, mahalle sakinlerine seslendi. Özellikle Atatürk'ün mirasına sahip çıkmanın önemine vurgu yaparak milliyetçilik kavramını ele alan Uluçay, şunları söyledi:

"Afyonkarahisar halkı, milletini ve değerlerini seven milliyetçi bir halktır. Milliyetçilik, kültüre, dile ve tarihe sahip çıkmak demektir. Her türlü emperyalizme karşı durmaktır. Bugünlerde ABD başkanı Biden'in ve ona bağlı güçlerin ülkemize yönelik planları var. Ancak biz, milliyetçi bir duruşla bu tür tehditlere karşı dururuz.

CHP'nin milliyetçilik ilkesinden uzaklaşması, DEM Parti ve LGBT gibi örgütlere yakınlaşması, liderlerinin mirasına ihanet etmesidir. Milliyetçilik, devletin bekası için yapılan projelerle olur. Ülkemizin güvenliği için yapılan füze sistemleri, savaş gemileri, İHA'lar, tanklarla sağlanır. Ancak ülkemizin güneyinde bizi bölmeye çalışanlara destek vermek, asla milliyetçilik değildir."

Uluçay'ın konuşmasına AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Menteş, AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi ve İl Koordinatörü Vahit Atalan, önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz ve teşkilat mensupları da katıldı.