AK Gençlikte 'Suat Sayın' sesleri

TAKİP ET

Partisinin İl Gençlik Kolları üyeleri ile bir araya gelen AK Parti Milletvekili aday adayı Suat Sayın, gençlerin yoğun ilgisi ile karşılandı. Sayın, gençlerle sohbet ederek, kendisinin de gençleri temsil eden bir aday adayı olduğunu vurguladı.

AK Parti'den Afyonkarahisar Milletvekili aday adaylığını açıklamasının ardından özellikle gençler tarafından büyük ilgi gören Suat Sayın, partisinin İl Gençlik Kolları üyeleri ile bir araya geldi. İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan'ın başkanlığında gençlik kolları üyelerinin yer aldığı toplantıya katılan Sayın, gençlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını vurguladı. Gençlerle sohbet eden Sayın, genç bir aday adayı olduğunu vurguladı. Partilerinin gençlere önem veren bir parti olduğunu hatırlatan Sayın, "Bende sizlerden birisiyim. Biliyorsunuz ki partimiz siz değerli genç arkadaşlarımıza büyük önem veriyor. Özellikle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, gençlere verdiği önemi ve siyasete girmesini çok istiyor. 'Gençler geleceğimiz' sözünü her konuşmasında dile getiren Sayın Cumhurbaşkanımızın yolunda genç neferler olarak ilerliyoruz. Bende sizlerden birisi olarak bu yolda öncelikle siz değerli genç kardeşlerimiz sesi olmak daha sonra ilimize ve ülkemize yapılacak yatırımlar ile hizmetlerin takipçisi olabilmek istiyorum. Hiç bir zaman makam ve mevkilere güvenen ve inan bir insan olmadım. Bu makamların geçici olduğunu bilen ve bunu yaşadığımız sürece örnekleri ile gören birisiyim. 38 yaşında genç kardeşlerimin sesi ve temsilcisi olmak için aday adayı oldum. Önce dualarınızı sonra desteklerinizi bekliyorum" şeklinde konuştu.

 

ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN

Partilerinden Milletvekili aday adayı olan isimler gençlerle buluşturduklarını dile getiren AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, AK Parti çatısı altında siyaset yapmanın büyük bir ayrıcalık ve özellikle gençlere değer veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çalışmanın mutluluk verici olduğunu vurguladı. Milletvekili aday adayları arasında genç isimlerin olmasının sevindirici olduğunu ifade eden Karahan, "Suat Sayın ağabeyimize çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz. Gerçekten çok kutsal bir yola çıktı. Allah yolunu açık etsin. Biz diğer aday adaylarımızda olduğu gibi Suat ağabeyimizin de yanındayız" dedi. Yapılan konuşmaların ardından Başkan Karahan, Sayın'a günün anlam ve önemini anlatan bir plaket takdim etti.