Afyonu Dımıl Dımıl Yuduk Videosu dikkat çekti !!

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından koronavirüsle (COVİD-19) mücadele kapsamında cadde ve sokaklar köpüklü suyla tertemiz yıkanarak dezenfekte ediliyor

Afyonu dımıl dımıl yuduk sloganı ile Afyonkarahisar Beledilesi sosyal ağ hesaplarından yayını yapılan video büyük beğeni topladı.

Korona virüs salgını ile mücadelede çalışmalarını sürdüren belediyemiz, özellikle cadde ve sokaklarda dezenfekte ve hijyene değişik bir önemsiyor. Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli 27 personel 2. Dumlupınar caddesinde yolları ve kaldırımları köpüklü suyla yıkadı. Cadde üstünde bulunan iş yeri sahipleri ve yurttaşlar belediyeye yapmış oldukları dezenfekte çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

BAŞKAN MEHMET ZEYBEK ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ile beraber Afyonkarahisar  Belediye Başkanı Mehmet Zeybek yıkama ve dezenfekte çalışmalarını yerinde inceledi. Yol ve kaldırımların köpüklü suyla yıkanmasının beraberinde dezenfekte çalışmalarının da kesintisiz bir şekilde süreceğine dikkati çeken Başkan Zeybek, korona virüs salgını ile mücadele kapsamında belediye olarak gece gündüz çalışmanın sürdüğünü belirtti.

TEMİZLİK VE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARIMIZ HIZLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDECEK

Afyonkarahisar  Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarımız ile birlikte Afyonkarahisar’ımızın cadde ve sokaklarını temizlemeye ve dezenfekte etmeye çalışmaktayız. Hem bir bahar temizliği hem de korona virüsle alakalı dezenfekte işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Afyonkarahisar’ımız da korona virüsle salgını ile alakalı korkulan olmadı. Bundan sonrada olmaması için gayret sarf ediyoruz. Biz temizliğin birinci şart olduğuna inanıyoruz. Bununu içerisinde belediye olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.