Afyonkarahisarlı iş insanı bir ilki başararak Akademi kurdu

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde sektörünün öncüsü ve önde gideni olan Elibollar Tarım Aletleri ve Makinaları Ltd. Şti. bir ilki daha başararak Akademi kurdu.

Elibol Akademisi’nin temel amacı; öncelikle Elibol Grup Şirketleri insan kaynakları yönetim sistemlerinin geliştirilmesi ve iş gücünün yetkinliklerinin artırılmasına yönelik eğitim programları düzenleyerek başta Sandıklı olmak üzere bölgesinde çeşitli meslek grubu mensuplarının ve diğer katılımcı bireylerin bilgi ve becerilerini arttırmak, mesleki kariyerlerini desteklemek, halkla ilişkileri geliştirmek ve Elibol Grup Şirketlerinin kamu, özel sektör ve uluslararası kuruluşlarla işbirliğinin gelişmesine katkıda bulunmaktır.

Elibol Grup Şirketleri Başkanı Sayın İsmail ELİBOL akademinin sadece kendi şirketlerine yönelik eğitim, kurs, ve sosyo-kültürel etkinlikler düzenlemeyeceğini Sandıklı ve çevresindeki esnaf ve sanayicinin insan kaynaklarının geliştirilmesine de katkı söyleyeceğini belirtti. Kurumsal Sosyal Sorumluluk projeleri geliştirerek yerel yönetimler ve Sivil Toplum Kuruluşları ile de işbirliği yaparak halka açık seminer ve konferanslar da düzenlemek istedikleri belirten Sayın İsmail ELİBOL, Akademi’nin Danışma Kurulu Başkanlığına da Dr. M. Naci ÇUHACI’nın getirildiğini ifade etti.

Elibol Akademi Danışma Kurulu Başkanı Dr. M. Naci ÇUHACI akademinin temel amacı doğrultusunda kişisel gelişimin desteklenmesi, “profesyonellik felsefesi”nin ve “profesyonel davranış”ın yerleştirilmesi ve yaygınlaştırılması, “kurumsal kapasite”nin çok yönlü yükseltilmesi, “kurumsal aidiyet”in ve “takım ruhu”nun pekiştirilmesi, insan kaynakları’na “yetenek yatırımı” yapılması, “öğrenen kurum” olabilmenin öğrenilmesi ile “sürdürülebilirlik altyapısı”nın inşa edilmesine yönelik uygulamalara yer verileceğinin vurgusunu yaptı.

Elibol Akademi İsmail Elibol Afyon haber