Afyonkarahisarlı Eğitimci-Yazar görkemli bir törenle dünya evine girdi

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın gurur kaynağı olan Eğitimci-Yazar Yalçın Sevim, eğitimci Eda Yamur ile unutulmaz bir düğünle evliliğe adım attı.

Afyonkarahisarlı Eğitimci-Yazar Yalçın Sevim ve Eğitimci Eda Yamur Muhteşem Düğünleriyle Göz Kamaştırdı

Yalçın Sevim Akademinin Kurucusu, Eğitimci- Şair - Yazar Yalçın Sevim, Matematik Öğretmeni ve Profesyonel Yaşam Koçu olan Eda Yamur ile 23 Eylül 2023 Cumartesi günü Afyonkarahisar’ın Murti Düğün Salonunda muhteşem bir düğün organizasyonu ile evlilik kervanına katıldılar. 

Düğüne Büyük İlgi ve Katılım

Düğün törenine; çiftin aileleri, arkadaşları, uzaktan ve yakından gelen akrabaları ile Afyonkarahisar'ın tanınmış isimleri katıldı.

Düğün başlangıcından yani kına gecesinden tutunda düğün gecesine kadar damat, gelin ve düğüne katılan yaklaşık 750 kişi eğlenerek gönülleriyle coştular. Damat Yalçın Sevim, kına gecesinde gelinin karşısında güzel dans ve oyunlar oynayarak hem kına gecelerinde hem de düğün gününde salonda yüzlerce insanla eğlenip mutlu bir gece yaşadılar. 

Siyah Çelenkli Acı Kaybımız

Afyonkarahisar’da farklı bir düğün konsepti olarak belki de bir ilk olan Siyah Çelenkli Acı Kaybımız, Kurtlar Vadisi Afyon Konsepti, Gelin Damat Gözlük Akımı vs. yapıldı. İzleyen ve gelen misafirler gördüklerine şaşarak alkış tutup oyunlara dahil oldular. Gelin ve damadın muhteşem oyunlarıyla düğüne davetli olarak gelenler hem çok şaşırdılar hem de çok eğlendiler.

Eğlence ve Mutluluk Dolu Bir Gece

Damat ve gelin, akrabaları ve misafirleriyle birlikte gece boyunca danslar, oyunlar ve eğlenceli etkinliklerle dolu bir düğün yaşadılar. Gelin ve damadın muhteşem oyunları, davetlileri hem şaşırttı hem de eğlendirdi. Düğün salonunda geçen bu unutulmaz gece, Yalçın Sevim ve Eda Yamur'un mutluluğu için anlam dolu ve etkileyici anılarla dolu oldu.

Bizlerde Afyon Kent Haber ailesi olarak Eğitimci-Yazar Yalçın Sevim'e ve değerli eşi Eda Yamur'a bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.




Eğitimci-Yazar Yalçın Sevim Yalçın Sevim Yalçın Sevim düğün Eda Yamur Afyon düğün Murti Düğün Salonu