Afyonkarahisar'ın Lezzet Durağı: Nurettin Doğan Ciğercisi

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın gözde mekânları arasında bulunan Nurettin Doğan Ciğercisi, hem lezzetli menüsü hem de hizmet kalitesi ile et ve sakatat tutkunlarını kendine çekiyor.

Bir kasap olarak başladığı yolculuğuna, zamanla ciğer ve mangal ızgara servisi ekleyerek devam eden Nurettin Doğan Ciğercisi, Afyonkarahisar'ın vazgeçilmezlerinden biri haline geldi.

Uzun yıllardır et ve et ürünleri alanında kaliteli hizmet sunan Nurettin Doğan Ciğercisi, insan sağlığını her şeyin üzerinde tutma ve yasal şartlara tam uyum sağlama prensipleri ile faaliyetlerine devam ediyor.

Mangalda Izgara Çeşitlerine Doymak Mümkün Değil

Müşterilerini lezzet yolculuğuna çıkaracak geniş menüsü ile dikkat çeken Nurettin Doğan Ciğercisi, mekanını karnı acıkanların lezzet durağına dönüştürmeyi başardı. Ekmek arası köfte, ciğer, kokoreç, sucuk, uykuluk çeşitleri, piliç çevirme, piliç ızgara, biftek, pirzola ve saç kavurma gibi birbirinden lezzetli mangalda ızgara çeşitleri mekânda en çok talep görenler arasında. Ayrıca salonun menüsünde farklı meze çeşitleri de bulunuyor.

Tadı Damağınızda Kalacak

Müşterilerinin beklentilerine en iyi şekilde yanıt verme hedefiyle hareket eden firma sahibi Nurettin Doğan, Afyonkarahisarlı hemşehrilerini mekanına davet ediyor. "Izgaramızın tadına mutlaka bakmalısınız." diyen firma, hemşehrilerini en iyi hizmetle karşılamaya hazır olduğunu ifade ediyor.

Afyonkarahisar'ın vazgeçilmez mekanlarından Nurettin Doğan Ciğercisi merkezi bir konumda yer alıyor.

Nurettin Doğan Ciğercisi Adres: Fatih Mahallesi Simge Ekmek Yanı Merkez/Afyonkarahisar

Telefon: 0 545 593 93 03 numaralı telefon hattından bilgi alabilirsiniz.


Afyonkarahisar Nurettin Doğan Ciğercisi ciğer kokereç ızgara