Afyonkarahisar ESOB: Sükunetinizi bozmayın!

TAKİP ET

Afyonkarahisar ESOB Başkanı Cengiz Üstün, geçtiğimiz haftalarda hizmete giren ve Zabıta ekipleri tarafından mühürlenen İstanbul Pazarı ile ilgili Oda sosyal medya hesabından esnaflara duyuru yaptı. İşte o açıklama..

BU ESNAFIN ZORU NE!

Geçen hafta içerisinde “ İstanbulPazarı” denilen söz konusu yer zabıta ekiplerimiz tarafından mühürlenmişti.( Gerekceleri belli). Yani anılan yer Cumartesi/ Pazar günü açılmayacaktı.

Bugün mesai bitimine yakın bilgimiz oluyor ve ilgili kişilerin müracatı sonucu yürütmeyi durdurma kararı aldıkları bilgisini alıyoruz.Yani bu durumda söz konusu yer açılacakmış.

BURADAN ÇAĞRIDA BULUNUYORUM!!!!

Esnaf ve sanatkarımız sağduyuludur, öfkesine yenik düşmez, ve Hukukun aldığı karara saygılı olacaktır, bunun teminatı benim ve sizlere emrediyorum sukunetinizi bozmayın.

Vatandaşımıza ilgili yerden alışveriş etmemenizi Afyonkarahisar esnafının yanında olmanızı rica ediyorum. Biz bizi biliriz birbirimizin salına yine biz gireceğiz.

Daha bitmedi bu işin arkasını bırakmayacağımızdan, yasal/ hukuki her türlü hakkımızı kullanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. paylaşımı yapıldı