Afyonkarahisar Devlet Hastanesi: Hizmet ve İmkanları İle Alanda Öne Çıkanlar Arasında

TAKİP ET

Afyonkarahisar Merkez'de bulunan Afyon Devlet Hastanesi haftanın her günü 24 saat hizmet vermeye devam ediyor.

Afyonkarahisar Merkez'deki Sağlık Hizmetleri

Alana dair ilk bilgiye geçmeden önce Afyonkarahisar Devlet Hastanesi hakkında genel bilgiler vermekte fayda var. Bu hastane, Afyonkarahisar merkezinde yer alıyor. Orhangazi Mahallesi, Nedim Helvacıoğlu Cd. No:73 adresinde bulunan hastane; tüm hastalara, keyifli ve konforlu bir ortamda, geniş hizmet yelpazesi sunar.

24 Saat Hizmet Veriyor

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi, haftanın her günü 24 saat hizmet vermektedir. Hastaları ve hasta yakınlarını, her daim hasta haklarına saygı gösteren bir personel tarafından karşılar.

Başvurular İçin Telefon Numarası

Hastaneye başvurularınızda veya herhangi bir konuda destek almak için 444 4 234 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Başvurularınızı ve randevularınızı değerlendiren hastane personeli, sizlere memnuniyetle yardımcı olacaktır.

Yoğunluğun azaldığı ve Afyonkarahisar devlet hastanesi hakkında daha fazla bilgi edinilmesi gerekiyorsa, bu konuda daha geniş çaplı bilgilendirici yazılar da hazırlanabilir. Ayrıca bu bilgiden yola çıkarak, hastane hakkında olumlu veya olumsuz görüşleri internet kullanıcıları ile paylaşma fırsatı sunulabilir.

afyon devlet hastanesi