Afyonkarahisar'da Yüksek Maaşlı İş İmkanı: Bu Firma Personel Alıyor

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde faaliyet gösteren Aktürk Makine, yüksek maaşla personel alımı yapacak. Afyonkarahisar'da ve Sandıklı'da iş arayanlar için büyük bir fırsat olarak görülen alım, çeşitli birimlere yönelik yapılacak.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde bulunan bir fabrika, iş arayanlara yüksek maaşlı iş imkanı sunuyor. Aktürk Makine, Sandıklı Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alıyor ve geniş çaplı bir personel alımına hazırlanıyor.

Aktürk Makine'de Hangi Pozisyonlara Personel Alınacak?

Aktürk Makine, işçi alımını şu pozisyonlar için gerçekleştiriyor:

1. Kaynakçı
2. CNC operatörü
3. Tornacı
4. Boyacı
5. Montaj elemanı
6. Elektrikçi

Müracaatlar Nereye ve Nasıl Yapılacak?

İşe alınacak olan adaylar, dolgun maaş seçeneği ve hafta sonu tatil imkanı ile çalışma fırsatı bulacaklar. İş başvuruları telefon üzerinden 0 272 512 76 07 numarasına yapılacak. Fabrika yetkilileri tarafından başvuruların değerlendirilmesinin ardından adaylarla görüşmeler yapılacak ve sonrasında istihdam süreci başlayacak.

Sandıklı İlçesinde İş Fırsatı

Sanayi sektöründe faaliyet gösteren Aktürk Makine'nin personel alımı haberini alan Afyonkarahisar ve Sandıklı ilçesindeki vatandaşlar, yüksek maaş sunan bir iş fırsatını kaçırmak istemiyorlar. Bu fırsat, özellikle ilçedeki işsizlik oranının düşürülmesine de katkı sağlayacak.

Aktürk Makine'nin personel alımına ilişkin detaylar için telefon yoluyla iletişme geçilebilir.

Afyonkarahisar afyon iş ilanları Aktürk Makine afyon haber