Afyonkarahisar'da yeni istihdam kapısı: 500 Kişiye İş Fırsatı!

TAKİP ET

Çarpıcı Yeni İstihdam Fırsatları: Sandıklı Belediye Başkanı Yüzlerce İş İmkanı Açıkladı

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nin Belediye Başkanı Mustafa Çöl, kısa süre önce büyük bir iş olanağı haberini kamuoyuyla paylaştı. Belediye Başkanı, faaliyete geçecek olan büyük bir tekstil fabrikasını ve sunduğu fırsatları açıkladı.

500 Kardeşiye İş İmkanı Sağlayacak Tekstil Fabrikası Faaliyetine Başlıyor

Çöl'ün yaptığı açıklamada; yeni faaliyete geçecek olan tekstil fabrikasının yüzlerce kişiye iş imkanı sağlayacağı belirtildi. Başvuruların Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrikaya kişisel olarak yapılması gerektiğini belirtti. Başvuru bilgisi için Tel: 0272 502 55 25 nolu telefon aranabilecek

Bu Şehirde Kimse İşsiz Kalmayacak

Mustafa Çöl, Sandıklı'nın sadece kendi nüfusu için değil, çevre ilçeler için de bir istihdam kapısı olacağını belirtti. Sürekli artan nüfusuyla, Sandıklı'nın genişleyen iş olanaklarına ihtiyaç duyduğunu ekledi.

Seralarda da, Tekstil Fabrikamızda da İş İmkanı Sağlıyoruz

Çöl, daha önce hayata geçirdikleri sera projeleriyle 3000 kişiye doğrudan ve dolaylı iş imkanı sağladıklarını hatırlattı. Şimdi de yeni açılacak tekstil fabrikasıyla yüzlerce kişiye daha iş olanağı sağlayacaklarını duyurdu.

Sandıklı'nın Belediye Başkanı, millet bahçesi, kültür merkezi, park ve yol gibi halka hizmet eden projelerin yanı sıra, iş imkanı sağlayan fabrikaların da önemli olduğunu vurguladı. Belediyenin, halkın ihtiyaç ve taleplerini karşılamak için elinden geleni yaptığını belirtti.

Kaynak: Afyon Kent Haber

Afyon iş ilanları Sandıklı Sandıklı iş ilanları Mustafa Çöl