Afyonkarahisar'da İstanbul Pazarı Adıyla Faaliyet Gösteren Yer Kapatıldı

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da, eski Kiler binasının bulunduğu alanda faaliyet gösteren "İstanbul Pazarı" adlı yer kapatıldı

Afyonkarahisar'da, eski Kiler binasının bulunduğu alanda faaliyet gösteren "İstanbul Pazarı" adlı yer için Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği itirazda bulundu ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile yapılan görüşmeler sonucunda bu faaliyet alanının kapatılmasına karar verildi. Buna bağlı olarak, Afyonkarahisar Belediye Zabıta ekipleri 22 Mart 2023 tarihinde yerin mühürlenmesini sağladı.

Ancak karşı tarafın itirazı sonucu 24 Mart 2023 tarihinde Yürütmeyi Durdurma kararı alınarak yer tekrar açıldı ve faaliyetlerine devam etti. Ancak, hukuki süreç sonucunda karşı tarafın aleyhine sonuçlanmasıyla işletme geçtiğimiz günlerde Belediye Zabıta ekipleri tarafından tekrar mühürlenip kapatıldı.

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Cengiz Üstün, yaptığı açıklamada, Karşı tarafın itirazı sonucu 24 Mart 2023 tarihinde Yürütmeyi Durdurma kararı verilmesi ile tekrar açılan yerin faaliyetleri 2 Haziran 2023 tarihine kadar devam etmişti. Hukuki sürecin karşı tarafın aleyhine sonuçlanması ile işletme tekraren Belediye Zabıta ekiplerimizce geçtiğimiz günlerde mühürlenip  kapatılmıştır. 
Hak yerini bulmuştur, haklı mücadelemiz sonuç almıştır" diyerek Afyonkarahisar Belediye Başkanı ve Zabıta Müdürüne teşekkür etti. Afyonkarahisar'da yerel esnaf ve sanatkarların çıkarlarını koruma görevini üstlenen birlik, bu kapatma kararıyla birlikte hukuki sürecin sonuçlanmasını başarılı bir şekilde tamamladığını ifade etti.

FİRMA SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLAMA YAPTI: TADİLATTAYIZ

Meşhur İstanbul Pazarı sosyal medya hesabında 3 Haziran 2023 tarihinde yapılan paylaşımda firmanın tadilata girdiği duyuruldu.  Paylaşım şu şekilde: 

Gram altın kazanan talihlilerimize durulur!

Tadilat nedeniyle, hediyeleriniz pazarımızın açılışının ardından takdim edilecektir. ifadelerine yer verildi