Afyonkarahisar'da İlk Trugo Şarj İstasyonu Faaliyete Geçti

TAKİP ET

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) binasının yanında, Türkiye'nin Otomobili TOGG'un markalarından Trugo Şarj İstasyonu faaliyete geçti. Afyonkarahisar'da hizmete sunulan bu şarj istasyonu, ATSO'nun Türkiye genelinde Trugo Şarj İstasyonu kuran ilk odalar arasında yer almasını sağladı.

Trugo Şarj İstasyonu, aynı anda iki aracın şarj edilebileceği bir kapasiteye sahip ve TOGG başta olmak üzere tüm elektrikli otomobillerle uyumlu olarak tasarlandı. İstasyonda, 180 DC'lik hızlı şarj ünitesi bulunuyor. Trugo uygulamasını indirerek kullanılabilen şarj istasyonu, haftanın 7 günü ve günün 24 saati hizmet veriyor.

Bu girişimle birlikte Afyonkarahisar, elektrikli araç sahipleri için şarj altyapısını güçlendiren bir merkez haline gelmiştir. ATSO'nun Trugo Şarj İstasyonu'nun açılışına ilişkin yaptığı açıklamada, sürdürülebilir ve çevre dostu ulaşım için bu tarz altyapıların önemine vurgu yapıldı. Ayrıca, elektrikli araç kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte Afyonkarahisar'ın bu alanda liderlik rolü üstleneceği ifade edildi.

Bu yeni şarj istasyonunun hizmete girmesiyle, elektrikli araç kullanıcıları Afyonkarahisar'da güvenilir bir şekilde araçlarını şarj edebilecek ve seyahatlerini kolaylıkla gerçekleştirebilecekler. Trugo Şarj İstasyonu, sürdürülebilir ulaşımın teşvik edilmesi ve çevre dostu enerji kaynaklarının kullanımının artırılması yolunda önemli bir adımdır

Trugo Şarj İstasyonu Afyon Afyon Trugo Şarj İstasyonu Afyon elektrikli araç şarj istasyonu Afyon haber Afyon haberleri Afyonkarahisar elektrikli araç sarj yerleri