Afyonkarahisar'da Cam Temizlerken 4. Kattan Düşen Kadın Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da bir binanın 4. katında cam temizliği yaparken dengesini kaybederek düşen kadın, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Afyonkarahisar'ın merkezinde bulunan Atatürk Caddesi'ndeki bir binada bugün öğlen saatlerinde üzücü bir olay yaşandı. Cam temizliği yaparken 4. kattan düşen bir kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayın Detayları

Edinilen bilgilere göre, kadın binanın 4. katında cam temizliği yaparken dengesini kaybederek aşağıya düştü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı kadına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Hastanesi'ne sevk etti. Ancak kadın, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Sağlık Ekiplerinin Çabaları

Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, yaralı kadına ilk müdahaleyi yaptı ve hastaneye naklini sağladı. Hastanede yoğun bakıma alınan kadın, doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Kadının kimliği henüz açıklanmadı.

Olayla İlgili Soruşturma

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yetkililer, kadının nasıl düştüğü ve güvenlik önlemlerinin alınıp alınmadığı konusunda inceleme yapıyor. Olayın detaylarına ilişkin resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

Bu üzücü olay, Afyonkarahisar'da büyük bir üzüntüye neden oldu. 

Afyonkarahisar cam temizliği 4. kattan düşme Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi AFSÜ