Afyonkarahisar'da bu sağlık kabini hizmetlerini evlere taşıyor!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da iki kadın hemşire tarafından geçtiğimiz yıl hizmete giren Özel Afyon Sağlık Kabini, klinik hizmetlerinin yanı sıra sağlık hizmetlerini evlere taşımaya devam ediyor. 

Özlem Çelik  ve Döndü Nur Kansu tarafından hizmetlerine devam eden Özel Afyon Sağlık Kabini sağlık alanında bir çok alanda hizmet veriyor.  Ayrıca klinikte verilen hizmetlerin tümünün evlerde de verilebildiği belirtildi. 

Özel Afyon Sağlık Kabini hakkında bilgi veren firma sahipleri Özlem Çelik ve Döndü Nur Kansu "Sağlık alanında Afyonkarahisar’da bu tür kapsamlı özel bir kuruluşun şehrimize fayda sağlayacağını düşünerek geçtiğimiz yıl  girişimde bulunarak sağlık kabinimizi açtık. 1 yıldır halkımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Kabinimiz geçtiğimiz 1 yıl içerisinde halkımız tarafından büyük ilgi gördü. Kliniğimizin öne çıkmasındaki büyük rolün klinik içerisinde verilen uygulamaların tamamının  evde sağlık hizmeti olarak da verilmesidir.

Bizler Özel Afyon Sağlık Kabini olarak;  Enjeksiyon, pansuman/yara bakımı, serum takılması, sonda takılması/çıkartılması, Acil Yardım Uygulamaları, dikiş atma/dikiş alma, özel aşı uygulamaları, küçük cerrahi müdahaleler, şeker/tansiyon takibi, kulak yıkama, kulak delme, işlemlerini özenle yapmaktayız.

Kliniğin sabah 09:00 ile 24:00 saatleri arasında hizmet verdiğini belirten firma sahipleri , evde sağlık hizmetlerimiz de 7/24 olarak devam etmektedir.

Bizler Özel Afyon Sağlık Kabini olarak her zaman her yerde yanınızdayız  ”açıklaması yaptılar.

ÖZEL AFYON SAĞLIK KABİNİ ADRES:

Fatih Mah. Şeyh Şamil Bulvarı 712 Sk. No:2/A Merkez/Afyonkarahisar

İLETİŞİM: 0 506 162 48 58 – 0 542 849 40 72

afyon sağlık kabini afyon sağlık kabinleri özel afyon sağlık kabini