Afyonkarahisar'da Bu Kurum 42 Personel Alacak!

TAKİP ET

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 42 personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 23-27 Ağustos 2023 tarihleri arasında e-devlet, ALO 170 ve İŞKUR uzantılı web sayfasından gerçekleştirilebilecek.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) çerçevesinde, il müdürlüğü bünyesinde görevlendirilmek üzere 42 personel alımı yapacağını açıkladı. Afyonkarahisar Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, başvuruların 23-27 Ağustos 2023 tarihleri arasında kabul edileceği belirtildi.

Programa başvuracak adayların bazı şartları taşıması gerekmektedir. Bu şartlar şu şekildedir:

    Emekli ve malul aylığı almamak.

    Açık öğretim öğrencileri hariç öğrenci olmamak.

    İsteğe bağlı sigortalılık hariç sigortalı sayılan kişiler TYP'ye katılamaz.

    Hane geliri bir aylık asgari ücretin net tutarının bir buçuk (1,5) katını (17.100,00 TL) aşması durumunda, söz konusu adreste oturan kişiler TYP'ye katılamaz.

Ayrıca, bir katılımcının Toplum Yararına Çalışma Programı'ndan en fazla dokuz ay süreyle yararlanabileceği belirtiliyor. 27 Eylül 2017 tarihinden itibaren dokuz ay veya daha fazla süreyle TYP'lerden yararlanmış olan kişiler için azami süre tamamlanmış sayılıyor.

Başvuru yapacak adaylar, başvuru sürecinde yükleniciden onay alarak hafta tatili ve resmi tatiller hariç 10 (on) güne kadar ücretsiz izin kullanabilecekler. Sağlık sorunları, evlenme, doğum, birinci derece yakınların vefatı gibi durumlar da 10 (on) günlük ücretsiz izin kapsamında değerlendirilecek.

Başvuru yapmak isteyen adaylar, belirtilen tarihlerde e-devlet, ALO 170 ve İŞKUR uzantılı web sayfalarını kullanarak başvurularını gerçekleştirebilirler. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün TYP personel alımı, istihdam fırsatları sunarken aynı zamanda toplumsal katkı sağlamayı amaçlamaktadır

afyon iş ilanları afyon iş ilanları işkur afyon is ilanları vasıfsız afyon is ilanları bayan afyon is ilanları facebook