Afyonkarahisar'da Bu Bayan Kuaföründe Gelin Saçı ve Makyajında Büyük Kampanya!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'lı bayanlar için güzellik ve şıklık arayışı sona eriyor. Afyonkarahisar'da Salon Berna Bayan Kuaförü, Gelin Saçı ve Makyajı için sunulan özel kampanyasıyla dikkat çekiyor. Şimdi, gelin adayları için muhteşem bir fırsat sunuyor.

Afyonkarahisarlı kaıdnlar, güzelliğin ve şıklığa önem veren bayanlar Salon Berna Bayan Kuaförünü tercih ediyor. Salon Berna Bayan Kuaförü, bu güzellik dünyasının önemli bir parçası olarak öne çıkıyor. Son yılların en büyük kampanyalarından biriyle gelin adaylarına müjde veriyor. Gelin Saçı ve Makyajı hizmetini şimdi sadece 1.850,00 TL'ye sunuyor!

Salon Berna Bayan Kuaförü işletmecisi Berna Erdemli, Afyon Kent Haber ve Afyon Türk Tv'ye yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. Salon Berna Bayan Kuaförü olarak saçlara ve güzellik bakımına olan tutkumuzla biliniyoruz. Uzun yıllara dayanan deneyimimizle, her müşterimize en iyi bakımı sunmayı amaçlıyoruz. Hizmetlerimiz arasında saç yapımı, Keratin Bakımı, Ombre Sombre, Saç Kesim, Saç Renklendirme, Manikür, Ağda, Mikro Kaynak ve Kaynak Saç gibi bir dizi seçenek bulunuyor. Her müşterimizi özel ve önemli hissettirmek için buradayız. dedi

Salon Berna Bayan Kuaförü Adres: : İstiklal Mahallesi, Zübeyde Hanım Caddesi No:16, Adliye Sırası, Yeni İcra Müdürlüğü Karşısı / Merkez/Afyonkarahisar.

Randevu almak veya daha fazla bilgi edinmek için hemen arayın:

Berna Erdemli Gsm : 0552 425 6509

Sizde bu özel kampanyayı kaçırmayın! Gelin, güzellik ve şıklığınızı Salon Berna Bayan Kuaförü'nde keşfedin ve özel günlerinizde ışıldayın. Gelin adaylarını bekliyoruz!

Salon Berna Bayan Kuaför Salonu Afyon Berna Kuaför Afyon Bayan Kuaför Salonları