Afyon Yeminli Tercüme Bürosu

TAKİP ET

Online tercüme hizmetini en üst seviyede, en hızlı ve en güvenilir yöntemler ile sunmayı hedef edinmiş profesyonel tercüme için tercüme bürosu aramadan bir tuşla işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz Profesyonel çeviri sitesiyiz.

Afyon Yeminli Tercüme Bürosu ise bu alanda Afyon’da hizmet vermekte olan bir büromuz.

Zaman sıkıntısını ortadan kaldıran ev ve iş yerinizdeki konforunuzu bozmadan internet sitelerimiz üzerinden Türkiye’de hemen hemen her ilde yurt dışında 40 ülkede 40 dilden fazla dilde çalışmalarımız vardır.

Yeminli tercümanlarımızın tamamı özel eğitim ve testlerden geçirilmiş ve kendi ana dillerinde kendi uzmanlık alanlarında çeviri yapmaktadır. Yeminli tercümanlar tarafından yapılan tüm çeviriler aynı zamanda farklı kalite kontrol ekipleri tarafından kontrol sürecinden geçirilmektedir. Afyon Yeminli Tercüme Bürosu sitemiz sayesinde bu alanda gerekli çalışmaları etkili olarak gerçekleştirmektedir.

Akademik tercüme, hukuki tercüme, medikal tercüme ve diğer tüm belge tercümeleri tarafımızdan özenle yapılmaktadır. Bunların dışında bireysel olarak CV, tez hazırlıkları, doktora çalışmaları, konsolosluk evrakları da uzman tercümanlar tarafından istediğiniz dilde tercüme edilmektedir.

İnternet sitesi müşterilerin kullanımı açısından en kolay alt yapı ile hazırlanmıştır. Fiyat hesaplama butonu sayesinde sisteme yüklediğiniz dokümanlarınıza teklif alabilirsiniz ve sistem üzerinden ödemeyi gerçekleştirebilirsiniz. Yine internet sitemiz üzerinden siparişlerinizin güncel durumlarını kontrol edebilirsiniz. Çevirisi gerçekleştirilen dokümanları sıra beklemeden, ofislerimize gelmeden dilerseniz sistem üzerinden dilerseniz belirttiğiniz adrese kargo aracılığı ile teslim ediyoruz.

Protranslate olarak en önem verdiğimiz konu müşteri bilgi gizliliğidir. Belgeleriniz sadece çeviriyi yapan yeminli tercümanlar ve akabinde kontrol sistemini tamamlayan editör tarafından görülmekte olup bir başkası tarafından asla ele geçirememektedir.

Profesyonel online tercüme ihtiyaçlarınız için sitemizde 7 gün 24 saat hizmet veren müşteri temsilcileri sizlere yardımcı olmak için hazır beklemektedir. Her türlü sorun ve sorularınız için iletişime geçebilirsiniz.

Misyonumuz kaliteli güvenilir ve hızlı hizmet vermenin yanı sıra en uygun fiyatları sunmaktır. Dolayışı ile birçok tercüman şirketini geride bırakarak hızla büyüyor ve referanslarımızı da hızla genişletiyoruz. Referanslarımızın en büyük memnuniyeti bilgisayar çevirilerine bağlı kalmadan insan kaynaklı olmamız ve çevirilerimin kaynak metin ile birebir aynı anlam bütünlüğünde olmasıdır.

Çeviriniz hangi dilde olursa olsun cümle anlamı ve yapısı asla değişmemektedir. Sunduğumuz hizmetin ve yaptığımız işin ciddiyet ve bilinci ile hizmet vermekteyiz. Sizde size en yakın şubeyi aramadan online sitemiz üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.