Afyon seçim sonuçları 2023

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine az bir süre kaldı. Afyonkarahisar'da da seçimler büyük bir öneme sahip. Afyon Kent Haber, sandıkların açılması ile birlikte seçim sonuçlarını anlık olarak takip ederek, okuyucularını güncel bilgilerle haberdar edecek.

Türkiye'nin 28. dönem seçimleri yaklaşırken, Afyon ilindeki seçim sonuçları da merakla bekleniyor. Afyon Kent Haber, sandıkların açılması ile birlikte anlık olarak sonuçları duyurmaya başlayacak.

Seçimlerin başlamasından bitimine kadar, seçimin düzen içinde yönetimini sağlayabilmek için Anayasa’nın 79 ve 116, 2839 sayılı Kanun’un 6 ve 9 ile 6271 sayılı Kanun’un 3 ve 4’üncü maddeleri uyarınca, birlikte yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem
Milletvekili Genel Seçimi tarihinin (oy verme günü) 14 Mayıs 2023 Pazar günü, Cumhurbaşkanı Seçiminin ikinci oylamaya kalması durumunda 28 Mayıs 2023 Pazar günü olarak belirlenmesine karar verilmişti.

Seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Afyon Kent Haber Genel Yayın Yönetmeni, "Seçmenlerin tercihleri, Türkiye'nin siyasi geleceği açısından büyük bir önem taşıyor. Afyon Kent Haber olarak, seçim sonuçlarını anlık olarak takip ederek, okuyucularımızı en doğru bilgilerle haberdar etmeye devam edeceğiz" dedi.

afyon seçim sonuçları afyon seçim sonuçları 2023