Afyon'lu orman işçisi Yaşar Cinbaş kimdir?

TAKİP ET

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki orman yangını söndürme çalışmasına katılan orman işçisi Yaşar Cinbaş şehit oldu. Yaşar Cinbaş kimdir?

YAŞAR CİNBAŞ KİMDİR?

Yaşar Cinbaş 1968 senesinde Afyonkarahisar Çay ilçesinde dünyaya geldi. 3 kız 2 erkek olmak üzere 5 kardeşler.

1993-2007 yılları arasında Çay Orman İşletme Şefliği yangın işçisi olarak görev yapmıştır. Bu zaman zarfında Mahmut (1997) ve Tuba (2001) adlı 2 evlat sahibi oldu. 
2007-2012 yılları arasında 139 nolu orman kadastro komisyonunda işçi olarak görev yaptı. 2012 senesinde yeniden Çay Orman İşletme Şefliği yamgın işçisi olarak gelip 2013 senesinde izmir Bölge Müdürlüğü Manisa orman işletme Müdürlüğüne tayini çıktı. Antalya'nın Manavgat ilçesindeki orman yangını söndürme çalışması sırasında görevli bulundukları Arazöz aracının, alevlerin arasında kalması sonucunda vefat etti.



Afyonlu Şehit orman işçisi cenazesi proğramında son dakika gelişmesi
Antalya’nın Manavgat ilçesindeki orman yangınını söndürme çalışmaları kapsamında şehit düşen 2 orman işçisinden biri olan Yaşar Cinbaş, memleketi bugün Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde sonsuzluğa uğurlanacaktı. Yapılan açıklama ile cenaze proğramının 2 Ağustos Pazartesi’ye ertelendiği bildirildi.


yaşar cinbaş yaşar cinbaş neden öldü yaşar cinbaş nereli yaşar cinbaş ekşi yaşar cinbaş facebook yaşar cinbaş kimdir