Afyon hava durumu: Yağmur geliyor, güneşi özleyeceğiz !

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, haftalık hava durumu tahminlerini paylaştı. Meteoroloji tarafından açıklanan verilere göre Afyon'da hava nasıl olacak?

Türkiye'nin genelinde olduğu gibi Afyon’da da sağanak yağış etkisini gösterecek. Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altına düşecek.

Türkiye'de yaz aylarına girilmesinin ardından vatandaşları yakından ilgilendiren bir haber geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan haftalık hava durumu tahminlerinde, yurdun genelinde sağanak yağış etkisi altına gireceği bildirildi.

SALI GÜNÜNDEN İTİBAREN AFYON’DA YAĞIŞ BEKLENİYOR
6 Haziran-13 Haziran arasını kapsayan Afyon hava durumu tahminlerinde Afyonkarahisar’da Salı gününden itibaren sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji'nin son verilerine göre, 8-13 Haziran tarihleri arasında Afyon'da gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak.

Ülkenin kuzey kesimleri parçalı, yer yer çok bulutlu, Karadeniz Bölgesi, Doğu Anadolu Bölgesi, Toroslar çevresi ile Çankırı ve Sivas'ın kuzey çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması öngörülüyor.

 

afyon hava durumu