Afyon'da silahlı saldırıda ölen aile bugün toprağa verilecek

TAKİP ET

Afyon'da silahlı saldırıda aynı aileden ölen 3 kişi bugün son yolculuğuna uğurlanıyor! 

Afyonkarahisar’da dün yaşanan olayda 4 kişi hayatını kaybetmişti. Silahlı saldırıda aynı aileden  hayatını kaybeden 3 kişinin otopsi işlemleri tamamlanarak cenazeleri yakınlarına teslim edildi 

Afyonkarahisar Örnekevler Mahallesi’nde dün akşam meydana gelen üzücü olayda, Konya’nın Akşehir ilçesinde polis memuru olarak görev yapan Atilla ve Gönül Yalçın çifti yaklaşık 2 ay önce şiddetli geçimsizlikten dolayı ayrı yaşamaya başladı.

Eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle Gönül Yalçın, kızı ve oğlunu yanına alarak Afyonkarahisar’da yaşayan babası Nuray Akdeniz’in evine döndü.. Baba Atilla Yalçın dün akşam saatlerinde Afyonkarahisar’a geldi. İddiaya göre Atilla Yalçın ilk önce bisikleti ile evine doğru giden kayınpederi Nuray Akdeniz’i kafasından vurarak öldürdü. Sonrasında eşinin kaldığı baba evine gelen Atilla Yalçın evde bulunan eşi Gönül Yalçın ve kayınvalidesi Kadriye Akdeniz’in üzerine ateş açarak öldürdü

Evde eşini ve kayınvalidesini öldüren Atilla Yalçın olayın yaşardığı evin hemen ilerisinde cinayet işlediği aynı silahla çenesinden ateş edip hayatına son verdi. 

OTOPSİ İŞLEMLERİ TAMAMLANARAK CENAZELER AİLELERE TESLİM EDİLDİ
Olay sonrası Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılan şahısların cenazelerinin otopsi işlemlerinin tamamlandığı ve otopsinin tamamlanması ile cenazelerin defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildiği öğrenildi. 

BUGÜN İKİNDİ NAMAZINA MÜTEAKİP TOPRAĞA VERİLECEKLER
Üzücü olayda hayatını kaybeden eş Gönül Yalçın, Kayınvalide Kadriye Akdeniz ve kayınpeder Nuray Akdeniz bugün Afyonkarahisar Paşa Camiinde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. 

ÖLDÜRÜLEN 3 KİŞİNİN CENAZE İLANI YAYINLANDI
Vefat eden : Kadriye AKDENİZ
Defin Yeri : Kocatepe Asri Mezarlığı B Kapısı Pafta:21 Parsel:156 
Örnekevler Mahallesinden, merhum Kadir ve Fadime Karaağaç’ın kızı, Ömer, Muharrem, Mehmet Karaağaç’ın ablası, merhum Nuray Akdeniz’in eşi, merhume Gönül Akdeniz Yalçın'ın annesi Kadriye Akdeniz vefat etmiştir. Cenaze namazı ikindi namazını müteakip Paşa  Camiinde  kılınacaktır.

Vefat eden : Nuray AKDENİZ
Defin Yeri :Bayraktepe  Mezarlığı 26 Pafta:21 Parsel:22 
Örnekevler Mahallesinden, Yunus ve Makbule Akdeniz’in oğlu, merhume Kadriye Akdeniz’in eşi, merhume Gönül Akdeniz Yalçın’ın babası,  Ahmet Akdeniz, Ayten Adıyaman, Sultan Çelik, Şenay Yetkin ve Afiyet Akdeniz’in ağabeyi Nuray Akdeniz vefat etmiştir.
Cenaze namazı ikindi namazını müteakip Paşa Camiinde  kılınacaktır.

Vefat eden : Gönül AKDENİZ YALÇIN
Defin Yeri :Bayraktepe  Mezarlığı Pafta:26 Parsel:22 
Örnekevler Mahallesinden, merhum Nuray ve merhume Kadriye Akdeniz’in kızı, Buse ve Furkan Yalçın’ın annesi Gönül Akdeniz Yalçın vefat etmiştir.

Afyon Kent Haber olarak vefat edenlere Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.
 

Afyon'da kayınvalidesini, eşini ve kayınpederini öldüren polis memuru intihar etti!

afyon cinayeti afyon polis cinneti kadriye akdeniz nuray akdeniz gönül yalçın