Afyon'da Hava nasıl olacak?

TAKİP ET

Hafta içerisi özellikle geceleri dondurucu soğukla geçen Afyon'da hava durumu nasıl olacak.? İşte Afyon hava durumu ve Ege Bölgesinden son dakika hava tahminleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 20 Şubat 2021 hava durumu raporu yayınlandı. Meteoroloji’nin verilerine göre Afyon'da hava yavaş yavaş ısınmaya başlayacak. Afyon'da Pazar günü hava 3 derece Pazartesi günü 5 derece olacak. Ege Bölgesi ise iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis beklendiği belirtildi. .

METEOROLOJİ O İLLERİ UYARDI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin doğu kesimleri çok bulutlu, Doğu Anadolu’nun doğusu ile Kayseri, Rize, Artvin ve Siirt çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte batı bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda çığ oluşma tehlikesi bulunmaktadır.
 
EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU
Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 1°C
Parçalı bulutlu

DENİZLİ °C, 12°C
Parçalı bulutlu

İZMİR °C, 13°C
Parçalı bulutlu

MANİSA °C, 11°C
Parçalı bulutlu

UŞAK °C, 7°C
Parçalı Bulutlu

afyon hava durumu