Afyon'da bu yolda yol çalışması var!

TAKİP ET

Karayolları Genel Müdürlüğü Karayollarında çalışma yapılan yolları paylaştı.

Uşak-Banaz-Afyonkarahisar yolunun 50-52.km.leri arasında hızlı tren hattı köprü ayağı yapım çalışmaları nedeniyle her iki yönde ulaşım servis yollarından sağlanmaktadır.

Ankara-Çankırı yolunun 15-17.km.leri arasında yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Cide-İnebolu yolunun 47.km.sinde heyelan temizleme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Şırnak-Uludere yolunun 8-12.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

TAG Otoyolunun Misis Kavşağı-Yılankale Kavşağı 3-6.km.leri arasında (Baklalı Mevkii) kavşak ve yol yapım çalışmaları nedeniyle Gaziantep istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Tokat-Sivas yolunun 37-42.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Fethiye-Seydikemer-Kaş yolunun 20-33.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Çanakkale-Lapseki yolunun 16-21.km.leri arasında köprülü kavşak çalışmaları nedeniyle Çanakkale-Lapseki istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Piraziz-Giresun-Espiye yolunun 32.km.sinde bulunan Keşap Tünelinin her iki yönünde bulunan tüplerinde yapılacak elektrik sistemi bakım onarım çalışması nedeniyle 06.01.2022 tarihinde 08:00-17:00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.

Tortum-Uzundere yolunun 5-6.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.