Afyon Basını Uludağ'da !!!

TAKİP ET

Orman ve Su İşleri bakanlığı V.Bölge Müdürlüğü ve Doğa Koruma Milli Parklar ve Genel Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar'da yayın hayatını sürdüren basın mensuplarına Bursa-Uludağ gezisi düzenlendi.

Afyonkarahisar Basını Bursa / Uludağ gezisinde !!!

Orman ve Su İşleri bakanlığı V.Bölge Müdürlüğü ve Doğa Koruma Milli Parklar ve Genel Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar’da yayın hayatını sürdüren basın mensuplarına Bursa-Uludağ gezisi düzenlendi.

Bursa/ Uludağ gezisine Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren Yazılı-Görsel- İşitsel ve İnternet Medya çalışanları katıldılar.

Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Veysel EROĞLU'nun davetlisi olarak Bursa/Uludağ'a gerçekleştirilen gezi 09/03/2018 – 11/03/2018 tarihleri arasında gerçekleşti.

Yaklaşık 95 basın mensubunun katılımı ile gerçekleşen Uludağ gezisi geçtiğimiz 09/03/2018 Cuma günü Afyonkarahisar İstasyon meydanından 2 otobüs ile gerçekleşti. Meydanda toplanan basın mensupları saat 14:30 itibari ile Bursa/Uludağ yolculuğuna başladı.

Bir hayli keyifli geçen yolculukta gezi otobüsleri saat 19:00 gibi Uludağ Kayak merkezine ulaştılar. Gayet başarılı bir organizasyon ile tüm basın mensupları Uludağ Kayak Merkezinde bulunan değişik otellere ve Orman köşklerine yerleştirildiler.   

BASIN MENSUPLARI GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER ULUDAĞ’IN ZİRVESİNE ÇIKTILAR !!!

Uludağ’da sezonun bitmesine az bir süre kala ; Orman ve Su İşleri bakanlığı V.Bölge Müdürlüğü ve Doğa Koruma Milli Parklar ve Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen gezi organizasyonu basın mensuplarına adeta ilaç gibi geldi. Afyonkarahisar basını 2 gün süren hafta sonu gezisinde Uludağ’ın bembeyaz dağlarında kayak yaptı, kızaklarla kaydı, Kar motosikletlerine ve teleferiklere bindi. Basın mensuplarının kar keyifleri objektiflere yansıyan birbirinden güzel resimlerle ölümsüzleşti.

DÖNÜŞTE MUHTEŞEM OLDU !!!

Uludağ’dan Afyonkarahisar’a dönüşte Uludağ Milli Park önünde hatıra resmi çektiren Afyon Basını , hatıra resmi sonrası Bursa şehir merkezine hareket etti.

TÜRBE ZİYARETLERİ YAPILDI !!!

Bursa Merkez’de bulunan Gülşah Hatun Türbesi / Muradiye Külliyesi ve birçok türbe ziyaret edildi..

DÖNÜŞ YOLUNDA DSİ 1.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜN’DE MÜTHİŞ MİSAFİRPERVERLİK

Bursa Merkez’de bulunan DSİ .1. Bölge Müdürlüğü tarafından basın mensuplarına yemek organizasyonu düzenlendi. Basın mensupları bu misafirperverlikten dolayı Dsi Bölge Müdürlüğüne ve çalışanlarına teşekkür ettiler.

Bursa gezisi yemeğin ardından Emirsultan Türbe ziyareti , Ulu Camii ziyareti ile sona erdi. ve Afyonkarahisar’a dönüş yolculuğu başladı . Afyon Basını Saat 20:30 gibi Afyonkarahisar’a dönüş yaptı.   

Bizlerde Afyon Kent Haber ve 97.3 Radyo Lojik ailesi olarak ; Bursa/Uludağ gezisinden dolayı;

Başta Sn. Bakanımız Prof.Dr. Veysel Eroğlu olmak üzere, Orman ve Su İşleri 2. Bölge Müdürümüz Sn. Mustafa Bulut Bey’e , Uludağ Milli Park Müdürü Sn. Ozan Hacıalioğlu Bey’e ve özveri ile hizmet veren Milli Park personeline, Misafirperverlikleri için DSİ 1.Bölge Müdürlüğüne , bu organizasyonu başarı ile gerçekleştiren tüm ekibe ve geziye katılan Afyonkarahisar Basın mensuplarına teşekkür ederiz.

HABER : Afyon Kent Haber - Mustafa ŞENGÜL