Abdülkadir Kiper 'Zor Bir Süreçten Geçiyoruz'

TAKİP ET

Corona virsü nedeni ile siyasilerden mesajlar glemey devam ediyor. Yeniden Refah Partisi Çay İlçe Başkanı Abdülkadir Kiper Korona Virüs Salgınıyla ilgili açıklama yaptı.

Başkan Kiper yaptığı açıklamasında; Korona Virüs Tüm Dünyada olduğu gibi Ülkemizi'de etkisi altına aldı. Devletimiz; Bulaşıcı olan bu virüsün en az riskle atlatılması için tüm kurumlarımızla birlikte gece gündüz çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Korona Virüsü yenebilmemizin tek yolu Devletimizin yetkili Organlarının almış olduğu tedbir kararlarına uyarak evde kalmamızdır. Elbette ki Ulus olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Yapılan çağrılara kulak verelim duyarlı olalım. 

Kısa süreliğine dışarı çıkmamak ömür boyu hasta olmaktan daha iyidir. Allah'ın izniyle kısa sürede bu musibetten kurtuluruz. Mecbur kalmadıkça zorunlu haller dışında lütfen evde kalalım. Korona Virüs Ülkemizde görüldüğü ilk günden bu güne kadar yayılmaması için canla başla çalışan Devlet Erkanımıza, Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca'ya, Sağlık Çalışanlarımıza, Çay Kaymakamlığımıza, Belediye Başkanlığımıza, Tüm kurumlarımıza sonsuz Şükranlarımı Sunuyorum. Unutmayınız; Hayat Eve Sığar. Allah Devletimize ve Milletimize güç kuvvet versin şelinde açıklama yaptı