2023 Yılı Yaz Stajı Başvuru Evrakları ve Koşulları

TAKİP ET

2023 yazında staj yapmak isteyen öğrenciler için Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı Kariyer Kapısı Platf...

2023 yazında staj yapmak isteyen öğrenciler için Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı Kariyer Kapısı Platformu üzerinden Yaz Stajı yerleştirilmesi yapılacak. Kütahya İl Ambulans Servisi Başhekimliğine bağlı Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları, Merkez ve İlçe Toplum Sağlığı Merkezleri ve Aile Sağlığı Merkezlerinde staj/uygulama dersi yapacak öğrencilerin bazı evrakları tamamlamaları gerekiyor.

İşte staj başvurusu için gerekli evraklar:

1. Staj Başvuru Formu: Bu form fotoğraflı, ıslak imzalı, mühürlü ve mutlaka okul tarafından onaylanmış olmalıdır. Formun staj yeri bilgileri hariç eksiksiz doldurulması gerekiyor. Başvuru formalarında okul idaresince önceden imzalanmış matbu evrak üzerine öğrencinin elle kendi bilgilerinin doldurulduğu formlar kabul edilmeyecek. Başvuru formunun bir nüshası Müdürlükte kalacaktır.

2. İş Yeri Staj Sözleşmesi: Bu sözleşmenin 3 nüshası düzenlenecektir. Okul, öğrenci/öğrenci velisi tarafından imzalanmalıdır. Sözleşmesi imzasız, fotoğrafsız kabul edilmeyecektir.

3. İş Sağlığı Güvenliği Eğitim Katılım Belgesi: Öğrencinin staj yapacağı birime uygun nitelikte eğitim aldığına dair sertifika, belge, yazı ya da okulda ders olarak görmüşse transkript istenmektedir.

4. İkametgah Belgesi

5. SGK İşe Giriş Bildirgesi: Staja başladığı ilk gün birim sorumlusuna teslim edilecektir.

6. Akbank Bankasından öğrenciye ait Hesap Numarası: Anlaşmalı banka olduğundan bu hesap numarasının sağlanması gerekiyor.

7. Kan Tahlilleri: AntiHAVIgG, HBsAg, AntiHBs, AntiHCV, hemogram isteniyor.

8. Aşı Kartı: Tetanoz aşısının yapıldığını gösteren kart istenmektedir.