2 Kasım Reyting Sıralamasında Zirveye Kim Oturdu?

TAKİP ET

2 Kasım tarihinde ekrana gelen popüler diziler ve yarışma programlarına ilişkin reyting sonuçları büyük merakla bekleniyor. Yayınlanan diziler arasında Sakla Beni, Hudutsuz Sevda, Kendi Düşen Ağlamaz, Aldatmak gibi yapımlar ve MasterChef All Star gibi yarışma programları yer aldı.

Gözler açıklanacak reyting sonuçları üzerinde. Bu akşam ekranlarda yer alan diziler arasında en çok izleneni merak eden izleyiciler, reyting sonuçlarına odaklandı. Bunun yanı sıra, 2 Kasım Perşembe günü yayınlanan programların reyting sonuçları da yakından izleniyor. İşte 2 Kasım Perşembe reyting sonuçları...

2 KASIM REYTİNG SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Günlük reyting sonuçları genellikle her sabah saat 10.00 civarında açıklanır. 2 Kasım Perşembe gününün reyting sonuçları ise henüz açıklanmadı. Sonuçlar açıklandığı anda detayları buradan sizlerle paylaşacağız.

26 EKİM REYTİNG SIRALAMASI

Yeni haftanın ilk reyting sonuçlarına geçmeden önce, geçtiğimiz haftanın reyting sonuçlarını paylaşıyoruz. 26 Ekim reyting sıralamasında Total'de en çok izlenen program Star TV'de yayınlanan "Yalı Çapkını" oldu. Bu programı, Atv'de yayınlanan "Müge Anlı Tatlı Sert" ve "Esra Erol'da" takip etti.

AB kategorisinde ise birinci sırayı yine "Yalı Çapkını" alırken, ikinci sıra TV8'in popüler yarışma programı "MasterChef Türkiye All Star"ın oldu. Üçüncü sıra ise yine Atv'nin dizisi "Aldatmak"ın oldu.

reyting reyting sonuçları 2 kasım reyting