2 Erkek doktor, 2 kadın meslektaşına tecavüz etti!

TAKİP ET

Meydana gelen korkunç olayda, izolasyon altında bulunan 2 erkek doktor, meslektaşları olan 2 kadın doktora tecavüz etti. Kadın doktorlar konuya ilişkin şikayette bulundu. Bunun üzerine doktorlar hakkında soruşturma başlatıldı. 

Hindistan’ın Tamil Nasu eyaletinde gerçekleşen bu olay sonucunda, sağlık çalışanları tepki gösterdi. Hastanede görevli olarak çalışan 2 doktor, koronavirüs nedeni ile izole altına alındı.

Telefon bahanesi ile çağırdı
Yatağında istirahat halinde bulunan erkek doktor, bir başka odada bulunan kadın doktora telefonunun bozulduğunu ve ailesi ile görüşmek istediğini söyledi. Kadın doktor telefonu vermek üzere odaya girdi. Tam bu esnada erkek doktor kadını yatağına doğru çekerek tecavüzde bulundu.

Diğer doktorun bahanesi de egzersiz oldu
Diğer erkek doktor da nefes alamadığını söyledi. Buna istinaden bir kadın doktordan yardım istedi. Yardım amacıyla odaya giren kadına erkek doktor tecavüzde bulundu. Tecavüzden kurtulmak için ne kadar çabalasa da başarılı olamadı.

İki erkek doktor da ihraç edildi
Bakanlığın devreye girdiği olayda, iki erkek doktor da meslekten ihraç edildiler. Doktorlar hakkında dava açıldı. İki doktor da hakim karşısına çıkacak. Bakanlık ise doktorların gerekli cezayı almaları için olayın takipçisi olduğunu belirtti.

tecavüz son dakika