13 Ekim Afyon güncel altın fiyatları!

TAKİP ET

Afyon'da altın fiyatlarında son durum nasıl? Gram altın ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 13 Ekim 2020 Afyon güncel altın kuru fiyatları ile Dolar'da son durum... Dolar ve Euro ne kadar? İşte Güncel Döviz kurları ve altın fiyatları...

Koronavirüs sebebi ile altın fiyatları son dakika hareketliliği yakından takip edilirken sabah saatlerinden itibaren araştırmalar da başladı. Hem yatırımcıları hem de kişisel ihtiyaçları doğrultusunda sarı metali kullananları yakından ilgilendiren bu durum nedeniyle gün içerisinde de araştırmalar sürüyor. Peki, Afyon'da altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 13 Ekim 2020 Afyon'da bugün 22 ayar bilezik, tam, yarım, gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar?

ALTIN FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL? 13 EKİM 2020 SALI
13 Ekim altın fiyatları son dakika hareketliliği başladı. Sabah saatlerinden itibaren canlı ve güncel rakamlar merak edilirken araştırmalar da gün içerisinde sürmeye devam ediyor.  
 
Dün, altının ons fiyatındaki düşüşe paralel değer kaybeden gram altın, günü bir önceki kapanışın yüzde 0,1 altında 487,6 liradan tamamladı.

Gram altın, yeni güne değer kaybıyla başlamasının ardından saat 11.00 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,1 altında 487,2 lira seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 800 lira, Cumhuriyet altını da 3.267 liradan satılıyor