1 Temmuz İtibari ile Şehirler Arası Seyahat Yasağı Kalktı

TAKİP ET

TürkiyeOtobüsFirmaları.com 1 Temmuz'da kalkan yasakları değerlendirdi. Tam 15 aydır süren sokağa çıkma yasakları 1 Temmuz itibari ile kalktı

Türkiye uzun bir aradan sonra yasaksız bir hafta sonu geçirecek. 1 Seneden fazladır devam eden hafta içi akşam ve Pazar günleri uygulanan sokağa çıkma yasağı, hafta sonu seyahat yasağı ve seyahatlerin izne tabi olması gibi bir çok uygulama son buldu.

Turkiyeotobusfirmalari.com; Pandemi sebebiyle bir çok kısıtlama getirilen şehirler arası otobüs yolculukları artık daha kolay ve ekonomik olacak dedi. Seyahatlerin izne tabi olması, yüzde elli kapasite ile yolculuk yapılması gibi bir çok neden otobüs bileti fiyatlarını arttırmıştı. Yeni normalleşme ve yasakların kalkmasıyla beraber artık otobüs yolculukları daha ekonomik olacak. Online otobüs bileti satış platformu www.turkiyeotobusfirmalari.com bu dönemde şehirlerarası seyahat edecek yolcuların dikkat etmesi gereken konuları sıraladı. İndirimli otobüs biletinden faydalanmak için erken rezervasyonun önümü vurgulayan site yöneticisi; önümüzde Kurban Bayramı var, biletler hızla tükeniyor. Bayram tarihi yaklaştıkça artan talep ve otobüslerde boş yer kalmaması sebebi ile bilet fiyatlarının bayramda pahalanabileceği erken rezervasyon yapmayan yolcuların bayramda otobüs bileti bulamaya bileceğini söyledi. Her bayram olduğu gibi bu bayramda talebe göre ek seferlerin uygulamaya konulacağını da söyleyen TürkiyeOtobüsFirmaları.com, gideceğiniz tarihi belirleyip site üzerinden online otobüs bileti satın alma işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirilebileceğini söyledi.

1 Temmuz Perşembe günü saat 05.00 itibari ile seyahat yasağı ile ilgili bütün kısıtlamalar kalkıyor. Yolcular bu yeni normali uzun süredir bekliyordu, hem yüksek seyreden otobüs bileti fiyatlarının düşmesi için, hem valilikten izin almakta uğraşmamak için. Otobüs yolculuğunu tercih edecek vatandaşlar için her türlü kolaylık sağlandı. Bundan sonrası artık otobüs firmalarında. Bu konuya da değinen turkiyeotobusfirmalari.com yöneticisi; 1 Temmuz’da kalkan yasaklardan sonra Türkiye’de faaliyet gösteren bütün otobüs firmaları bu yeni normal için çok yoğun bir şekilde çalışıyor. Hem otobüs bileti fiyatlarında düzenlemeye giden firmalar hem de sefer sayılarını arttırıyorlar. Bayram öncesi ve sonra olacak şekilde de sefer saatlerinde düzenlemeye giden şirketler, yolcuların istedikleri zaman gidecekleri güzergahta otobüs bulmalarını kolaylaştırıyor. Otobüs şirketlerinin üzerinde durduğu bir diğer konuda hijyen. Malum salgın azalsa da belli tedbirleri almak otobüs firmaları için olmazsa olmaz konulardan. Bu nedenle otobüslerde düzenli bir şekilde dezenfekte edilip yaz boyunca en sağlıklı hizmeti sunmak için hazır hale getiriliyor.