AK Parti İl Başkanı Sezen: "1 Mayıs'ı Siyasi Malzeme Yapanlar İşçi Kıyımına Başladı"

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı nedeniyle önemli açıklamalarda bulundu. Sezen, işçi ve emekçilere verilen öneme vurgu yaparak, 1 Mayıs'ı siyasi malzeme yapanların işçi kıyımına başladığını belirtti.

AK Parti İl Başkanı Sezen'den 1 Mayıs Değerlendirmesi

AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla basın açıklaması düzenledi. Sezen, "Ülkemizin büyümesi ve istikrar içinde gelişmesi için gece gündüz demeden çalışan işçi kardeşlerimiz, ülkemiz için belirlenen hedeflere ulaşılması için önemli bir yere sahiptir. Çalışan işçi kardeşlerimizin çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve haklarına sahip çıkılması devletimizin gündeminde önemli bir yer tutmaktadır" dedi.

İşçi Kıyımına Dikkat Çeken İfade

Sezen, 1 Mayıs'ı siyasi malzeme yapanların işçi kıyımına başladığını iddia ederek, "İşçi ve emekçinin yanında olduğunu iddia ederek sürekli bir popülist yaklaşım ile gündeme gelenlerin şu günlerde işçi kıyımına başlaması da manidardır. Yine aynı kesimin yıllarca benzer politikayı güdüp 1 Mayıs hakkında bir çalışma yapmaması ve bu çalışmanın da AK Parti’ye nasip olması, şecaat arz ederken sirkatin söylemekten başka bir şey değildir" diye konuştu.

Sigorta Zorunluluğu ve İşçi Hakları

Sezen, AK Parti iktidarıyla birlikte sigortalılık durumunun ayrıcalıktan çıktığını, bir zorunluluk haline geldiğini belirterek, işçi ve emekçilere verilen önemin bir göstergesi olarak değerlendirdi. Ayrıca, işçi ve emekçilerin haklarını savunmak adına yapılan çalışmalara vurgu yaparak, 1 Mayıs'ın provokasyonlardan uzak, şenlik havasında geçmesini diledi.

Sezen, sözlerini "İşçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutlarım" diyerek tamamladı.