Zonguldak'ta Silahlı Saldırı: Dayı ve Yeğen Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde, Hayrettin Çorukcu ve yeğeni Yüksel Kürekçi silahlı saldırıya uğradı. Olay yerinde dayı hayatını kaybederken, hastaneye kaldırılan yeğen de tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Zonguldak’ın Devrek ilçesi, akşam saatlerinde yaşanan kanlı bir olayla sarsıldı. Henüz kimliği belirlenemeyen kişilerce gerçekleştirilen silahlı saldırıda, Hayrettin Çorukcu ve yeğeni Yüksel Kürekçi hedef alındı. Ormanlık bir alanda gerçekleşen saldırıda, Hayrettin Çorukcu olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan Yüksel Kürekçi hastaneye kaldırıldı. Ancak, Devrek Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen Kürekçi de kurtarılamadı.

Olay, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen jandarma ve sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesi ile ortaya çıktı. Güvenlik güçleri, olay yerinde geniş çaplı bir inceleme başlattı. İlk belirlemelere göre saldırgan ya da saldırganların kimlikleri henüz tespit edilemedi. Saldırının sebebi ise şimdilik bilinmiyor.

Çorukcu ve Kürekçi’nin vurulduğu olay, Zonguldak genelinde büyük yankı uyandırdı.  Jandarma ekipleri olayın faillerini yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Şu an itibariyle güvenlik güçlerinin olayla ilgili bilgi toplamaya devam ettiği ve saldırganların yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlatıldığı bildirildi.

Araştırmalar Devam Ediyor

Devrek ilçesinde yaşanan bu kanlı olayla ilgili olarak, jandarma ekiplerinin soruşturması devam ediyor. Bölgedeki güvenlik kameraları ve olayın yaşandığı ormanlık alandaki deliller inceleniyor. Jandarma, görgü tanıklarının ifadelerine başvurarak saldırgan ya da saldırganların izini sürüyor.

Hayrettin Çorukcu ve Yüksel Kürekçi'nin kimler tarafından hedef alındığı ve saldırının hangi gerekçeyle gerçekleştirildiği merak konusu olmaya devam ediyor.

Hayrettin Çorukcu ve Yüksel Kürekçi’nin ölümüne sebep olan bu saldırı, Devrek ilçesinde büyük bir şok yarattı. Halk, olayın arka planını öğrenmek için gelişmeleri yakından takip ediyor. Özellikle sosyal medyada olay geniş yankı buldu ve saldırganların bir an önce yakalanması çağrıları yapıldı. Jandarma ekiplerinin titiz çalışmalarıyla saldırının faili ya da faillerinin kısa sürede yakalanması bekleniyor.

Zonguldak Devrek silahlı saldırı Hayrettin Çorukcu Yüksel Kürekçi