Ziraat Türkiye Kupası'nda Hes İlaç Afyonspor'un rakibi belli oldu!

TAKİP ET

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur karşılaşmasında karşı karşıya gelecek olan Hes İlaç Afyonspor ve 1984 Muşspor maçı öncesi geri sayım başladı. Öte yandan ligde 6. sırada yer alan 1984 Muşspor, kendi kalelerine hiç gol yemeden rakiplerini kupadan eleyerek statüsünü gözler önüne serdi. Afyonspor ise 2. turda 1954 Adanaspor'u yenerek önemli bir galibiyet elde etti. Bu çekişmeli maçı kaçırmayın!

Ziraat Türkiye Kupası'nın heyecanlı 3. tur maçları için geri sayım başladı ve 3. Lig takımlarından 1984 Muşspor, beyaz-siyahlı Hes İlaç Afyonspor'un yeni rakibi oldu. 1984 Muşspor ile Afyonspor arasındaki bu çekişmeli maç, Afyonkarahisar'da oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupası'na 2. turdan itibaren katkı yapmaya başlayan Hes İlaç Afyonspor, güçlü bir performans sergileyerek 1954 Adanaspor'u maçın uzatma dakikalarında elde ettiği 2-1'lik galibiyetle geride bırakmıştı ve bu da onları bir üst tura taşıdı.

Hes İlaç Afyonspor'un 3. turdaki yeni rakibi 1984 Muşspor ise, 1. Tur'daki maçını Onvo Ağrıspor'a karşı kazandı. 2. Tur'da ise Küçükçekmece Sinopspor'u yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nın 3. turuna yükseldi. Öte yandan, Ziraat Türkiye Kupasını hedefleyen 1984 Muşspor'un ligdeki konumu da dikkat çekiyor: Takım, ligde 6. sırada bulunmakta

türkiye ziraat kupası afyonspor